Vacature verpleegkundige bij zorgvilla Van Hollant

Werken bij Van Hollant: ruimte voor zorg met persoonlijke aandacht

Wil je zorg met aandacht geven en tijd hebben voor onze bewoners? Ben je gastvrij, bewonergericht, flexibel, enthousiast en respectvol? Heb je een passie voor ouderenzorg, heb je het hart op de juiste plaats en ben je bereid net even een stap extra te zetten voor onze bewoners? Ben je bereid te leren van onze bewoners en haal je hier voldoening uit? Ben je creatief in het vinden van oplossingen en denk je graag ook eens buiten de kaders van je functieprofiel? Dan zijn wij op zoek naar jou, bekijk onze vacatures en kom ook werken bij Van Hollant!

Waarom Van Hollant?

Van Hollant is een vernieuwende woonzorgorganisatie waar collega’s met passie werken binnen een stijlvolle woonomgeving. Samen streven we ernaar om de bewonersgerichte zorg te blijven verbeteren ten dienste van de bewoners én de collega’s. Als je komt werken bij Van Hollant, krijg je ruimte voor persoonlijke aandacht voor de mens áchter de zorgvraag en dagen we je uit om onze bewoners te blijven verrassen. Door de bewoner centraal te stellen én oog te hebben voor ieder detail, bieden wij onze bewoners namelijk een écht thuis, dat veiligheid en zekerheid biedt. Bij Van Hollant werken méér collega’s per bewoner vergeleken met reguliere zorginstellingen en maken we géén gebruik van uitzendkrachten.

Van Hollant als werkgever

Samen met de bewoners vormen de collega’s onze prioriteit. Wij zetten ons daarom actief in voor een gezonde werk-/privébalans en goede opleidingsmogelijkheden voor iedereen. Samen met het hele team vormen we een warme werkomgeving waarbij niemand er alleen voor staat en we samen zorgen voor een aangename werksfeer. Van Hollant draagt zorg voor het blijven ontwikkelen van collega’s middels opleidingsprogramma’s en diverse vaktechnische cursussen. Tenslotte besteden we aandacht aan de gezondheid van onze individuele collega’s door middel van bijvoorbeeld gratis yoga- en sportprogramma’s en persoonlijke ontwikkel plannen zodat je je prettig blijft voelen in je werkzaamheden.

Je collega's aan het woord

Referenties

Het is zo dankbaar om ervoor te mogen zorgen dat de bewoners zorgeloos en vrij van hun oude dag mogen genieten.

Alida

Een unieke kans om te gaan werken in een zorgvilla waar nog echt rekening wordt gehouden met wat mensen zelf willen. Waar mensen in hun waarde worden gelaten en hun eigen keuzes kunnen maken. Ik ben blij dat ik deze kans gekregen heb.

Pythia

Alle neuzen in dezelfde richting

Onze kernwaarden

Van Hollant is een Erkend Leerbedrijf - Kom stage lopen in de ouderenzorg

Erkend leerbedrijf

Van Hollant is een erkend leerbedrijf. Ambieer je een stage bij Van Hollant, dan kun je je sollicitatie voorzien van pasfoto en motivatie sturen aan hrm@vanhollant.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf middels onze nieuwsbrief op de hoogte van de beschikbaarheid, nieuws, activiteiten en andere ontwikkelingen.

Volg ons op Facebook

Geïnteresseerd in een baan bij een van onze villa’s? Volg ons op Facebook om als eerste de vacatures te zien.

Vacature-alert instellen

Staat je baan er niet tussen? Meld je aan voor de vacature-alert en wordt als eerste geïnformeerd over je droombaan.

Nieuws & ontwikkelingen

Blog

Op onze blog kunt u het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen rond Van Hollant volgen, kennismaken met ons team, verslagen lezen over activiteiten en veel meer...

Contact informatie

Neem contact
met ons op:

Hoofdkantoor

Kennemerstraatweg 229, 1851 NA  Heiloo

Telefoon

Craenenbroeck: (072) 85 10 200
Bestevaer: (075) 80 80 800