Zelfstandig wonen met 24-uurs zorg

Van Hollant biedt haar bewoners 24 uur per dag een volledig pakket, van lichte huishoudelijke ondersteuning tot en met intensieve verpleging en begeleiding. Ons vaste team bestaat uit professionele en empathische medewerkers, die u zorg met onverdeelde aandacht willen verlenen. Het team overlegt met u over hoe u de zorg het liefst wilt ontvangen.

U kunt in de zorgvilla van Van Hollant gebruik maken van diverse vormen van zorg, van lichte huishoudelijke ondersteuning, verzorging, tot en met intensieve verpleging en begeleiding. Mochten er zich wijzigingen voordoen in uw gezondheidssituatie, dan passen wij daar onze zorg en dienstverlening op aan  en kunt u gewoon in uw eigen appartement blijven wonen.

Zelfstandig wonen met zorg
Door onze kleinschalige opzet, zijn wij in staat om puur bewonersgericht te werken. Daarbij staat tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht voorop. U behoudt daarin permanent de regie en blijft zelf uw keuzes maken. Wij werken met een vast team van eigen professionele verpleegkundigen en verzorgenden, dat dag en nacht voor u klaarstaat en dankzij uw persoonlijke alarmeringssysteem 24 uur per dag oproepbaar is.

Echtparen en partners
Uniek is dat Van Hollant ook beschikbaar is voor echtparen, zowel indien slechts één van beide partners een zorgvraag heeft als wanneer beiden een zorgvraag hebben.

Entree Van Hollant Craenenbroeck Heiloo

Eigen voordeur

Binnen de zorgvilla’s van Van Hollant beschikt u over uw eigen appartement, voorzien van alle gemakken om ondanks uw zorgvraag volledig zelfstandig te wonen. U bepaalt zelf hoe u uw leven inricht achter uw voordeur, wanneer u welke gasten uitnodigt of hoelaat u wilt opstaan. Ons zorgteam past zich aan op uw regelmaat en uw wensen.

Zorgdomotica

De gehele zorgvilla is voorzien van geavanceerde zorg en huisdomotica. Middels sensoren en (beweging)detectie ontstaat een gerichte alarmering. Door dit persoonlijke toezicht zonder fysieke aanwezigheid borgen wij uw privacy en verbeteren wij uw zelfredzaamheid. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan zijn wij snel ter plaatse.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf middels onze nieuwsbrief op de hoogte van de beschikbaarheid, nieuws, activiteiten en andere ontwikkelingen.

Brochure aanvragen

Bent u geïnteresseerd in zorgvilla Craenenbroeck? Vraag gerust een brochure aan om alles even rustig na te lezen.

Rondleiding aanvragen

Wilt u zorgvilla Craenenbroeck van binnen zien? Wij ontvangen u graag voor een kopje koffie en een rondleiding.

Contact informatie

Neem contact
met ons op:

Hoofdkantoor

Kennemerstraatweg 229, 1851 NA  Heiloo

Telefoon

Craenenbroeck: (072) 85 10 200
Bestevaer: (075) 80 80 800