Over ons: Van Hollant

Wij vertellen u graag wat meer over ons, Van Hollant. Wij zijn een particuliere aanbieder van woonzorg met 24-uurs zorg in  sfeervolle  zorgvilla’s.

U bent als bewoner van de zorgvilla’s onze gast, u kunt altijd uw eigen keuzes blijven maken. Dit begint al bij de keuze van het appartement dat het beste past bij uw persoonlijke smaak. Maar u bepaalt ook het moment waarop u zorg wilt ontvangen. Alle medewerkers van de zorgvilla’s zijn in uw appartement uw gast en zullen zich ook als zodanig opstellen. Het is immers uw huis en zij komen slechts langs om de zorg en dienstverlening te verzorgen.

In de zorgvilla’s woont u in een sfeervol afgewerkt en ruim appartement, compleet met een eigen terras, balkon of loggia. Uiteraard beschikt ieder appartement over een eigen rolstoelvriendelijke badkamer. De grootte van de appartementen varieert, waarbij een aantal appartementen zijn voorzien van een separate slaapkamer. Een groot deel van de appartementen zijn geschikt om met een partner te bewonen, ook als slechts één van u zorg nodig heeft.

U beschikt in de zorgvilla’s over een riant aanbod aan algemene ruimten en voorzieningen, waaronder een gemeenschappelijke woon- en eetkamer met een open haard en een bibliotheek. Ook zijn de zorgvilla’s uitgerust met een professionele keuken, een filmzaal, een ruimte voor fysiotherapie, een beautyzone, een linnenkamer en een schitterende tuin.

Van Hollant biedt u een volledig pakket, van lichte huishoudelijke ondersteuning, tot intensieve verpleging en behandeling. Het zorgteam staat 24 uur per dag klaar om u alle zorg en dienstverlening te verlenen en het u naar uw zin te maken.

Judith & Tom Veldt - Ondernemersechtpaar Van Hollant
Initiatiefnemers Judith & Tom Veldt
Even voorstellen...

De initiatiefnemers

Van Hollant is een initiatief van Judith en Tom Veldt. Samen vormen zij een mooie en professionele combinatie van zorgervaring en ondernemerschap wat heeft geresulteerd in een unieke zorgorganisatie waarin een warme omgeving en veel persoonlijke aandacht een welkom thuis vormt voor de bewoners.

Judith Veldt
Tom Veldt

Na haar hbo-opleiding Verpleegkunde heeft Judith gewerkt bij diverse zorginstellingen, waaronder een thuiszorgorganisatie, de psychogeriatrische afdeling van een GGZ-instelling en een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. In 2001 is ze ondernemer geworden, door een kinderopvangorganisatie te starten. Hier was Judith verantwoordelijk voor alle zorg en pedagogische gebieden. Judith heeft de sterke overtuiging dat ouderen zelf zoveel mogelijk de regie over hun leven moeten kunnen behouden, zelf keuzes moeten kunnen maken. Dit inspireerde haar om samen met haar man Tom de eerste zorgvilla van Van Hollant te starten.

Nadat Tom zijn hbo-studie International Marketing heeft afgerond, heeft hij diverse leidinggevende functies vervuld bij zowel profit- als non-profitorganisaties. Hij startte in 2001 met ondernemen, door een kinderopvangorganisatie op te richten. Tom was hier verantwoordelijk voor alle bedrijfsmatige processen. Tom heeft de wens een omgeving te creëren, waarin ouderen hun levensstijl kunnen doorzetten zoals zij dat wensen, maar wel met de veiligheid van de aanwezigheid van zorg. Dit is de voornaamste reden geweest om samen met zijn vrouw Judith Van Hollant op te starten.

Behoud van levensstijl, óndanks uw zorgvraag

Hoe wij tegen zorg aankijken

U heeft in onze zorgvilla's een ruim eigen appartement, helemaal tot een thuis gemaakt met uw eigen bezittingen, meubels en herinneringen. Uw dagritme is onze leidraad, wij passen ons aan u aan.

Wij bieden alle zorg die u wenst of nodig heeft. Het team van onze beautysalon staat tot uw beschikking voor uw persoonlijke verzorging, onze kok bereidt de gerechten die u het lekkerst vindt en in overleg met u plant de activiteitenbegeleiding een interessant programma, aangepast aan uw wensen en smaak. Uw wens is de basis van onze opdracht en dat lichten wij u onderstaand graag toe middels de missie, visie en kernwaarden die onze organisatie hanteert.

Professionele zorg met persoonlijke aandacht

Missie

Van Hollant is een ondernemende en innovatieve woonzorgorganisatie die als doel heeft om zich te blijven verbeteren ten dienste van haar bewoners en medewerkers. Van Hollant biedt vraag-gestuurde zorg en dienstverlening aan bewoners met een zorgvraag. Hiermee kunnen zij, alleen of met hun partner, zelfstandig blijven wonen binnen een stijlvolle woonomgeving.

Persoonlijke aandacht voor de mens achter de zorgvraag, daadkrachtige zorg en een op maat gemaakte dienstverlening vormen de uitgangspunten voor deze missie en alle medewerkers zetten zich iedere dag met passie in om de bewoners te blijven verrassen.

Voorlopen in vraaggestuurde zorg

Visie

Van Hollant stelt zich tot doel om als voorloper in de markt haar vraag-gestuurde zorg en dienstverlening voor meer bewoners mogelijk te maken. Dit realiseert Van Hollant door uitbreiding naar nieuwe locaties en door structurele innovatie en verbeteringen om medewerkers nog meer tijd te bieden voor persoonlijke aandacht aan de bewoners.

Alle neuzen in dezelfde richting

Onze kernwaarden

Bewoners en naasten aan het woord

Referenties

Vanaf dag-één heeft mijn moeder zich welkom geweten, omringd door liefdevolle zorg terwijl tegelijkertijd haar wens voor privacy en een eigen levensstijl werd gerespecteerd. Er wordt zeer smaakvol gekookt en de kok hield altijd rekening met haar speciale wensen.  Elke dag klokslag vijf uur werd er een glaasje whisky op de kamer geserveerd en tijdens de lunch een fris glas Sauvignon.
Wat mij, als oudste zoon, echter het meest bij blijft, is de professionele en liefdevolle zorg door alle medewerkers van de directie tot de huishoudelijke dienst. Zowel de financiële zaken als de directe zorg zijn uitmuntend georganiseerd. Ik heb daar grote waardering voor en wil niet nalaten mijn oprechte dank daarvoor uit te spreken.

Mevrouw de Moel

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf middels onze nieuwsbrief op de hoogte van de beschikbaarheid, nieuws, activiteiten en andere ontwikkelingen.

Brochure aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een van onze villa’s? Vraag gerust een brochure aan om alles even rustig na te lezen.

Rondleiding aanvragen

Wilt u één van onze villa’s van binnen zien? Wij ontvangen u graag voor een kopje koffie en een rondleiding.

Contact informatie

Neem contact
met ons op:

Hoofdkantoor

Kennemerstraatweg 229, 1851 NA  Heiloo

Telefoon

Craenenbroeck: (072) 85 10 200
Bestevaer: (075) 80 80 800