Behoud van levensstandaard ondanks uw zorgvraag

Als u in een zorgvilla van Van Hollant woont, bepaalt u zelf wanneer u het liefste ondersteuning ontvangt van ons zorgteam. Uw welzijn staat op centraal.

In onze beautysalon kunt u terecht voor een stukje uiterlijke verzorging. Hier kunt u gebruik maken van een pedicure, manicure, masseuse, kapster en een schoonheidsspecialiste. De medewerkers van de huishouding zorgen ervoor dat alles schoon en opgeruimd is, en in overleg met u maken zij uw appartement schoon op een moment dat het u schikt. Het kantoorpersoneel zorgt voor de administratieve afhandeling van de verleende zorg in de villa en kan u helpen bij uw persoonlijk administratie. Samen met het team, zal onze kok ervoor zorgen dat het ook de innerlijke mens aan niets ontbreekt. Over schone lakens en fris gewassen kleding hoeft u zich ook geen zorgen te maken en is er een klusje dat geklaard moet worden, doet onze huismeester dat graag voor u.

De medewerkers van Van Hollant staan 24 uur per dag klaar voor uw welzijn, om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Genieten in de groene tuin van Van Hollant

Culinair welzijn

Een smaakvol gerecht met een mooi glas wijn en een heerlijk dessert toe. Wij onderschrijven het belang van een perfect bereide maaltijd voor uw welzijn. Driemaal per dag, opgediend op stijlvol gedekte tafels die aangekleed zijn met verse bloemen. In de woon- en eetkamer, of in uw eigen appartement. Maar ook tijdens bijzondere dagen doen wij ons uiterste best. Want zonder een mooie maaltijd zijn de feestdagen niet compleet en dus zal de kok er op die momenten nog een schepje bovenop doen.

Culinaire thema-avonden
Uw familie en vrienden zijn uiteraard altijd welkom om aan te schuiven en met u mee te genieten van de maaltijden in de villa. Dit geldt iedere dag en in het bijzonder op feestdagen. Daarnaast zijn er culinaire thema-avonden welke maandelijks worden georganiseerd door het team van de tuinkamer in samenwerking met de Chef-kok. Het eten, de dranken, de muziek en de aankleding worden op elkaar afgestemd en iedereen is welkom.

De culinaire thema’s variëren van wild tot wereldkeuken en van oud-Hollands tot oogstfeesten. Vanzelfsprekend zorgt de Chef-kok dat er voor ieder wat wils is en wordt te allen tijde rekening gehouden met dieetwensen en gezonde voeding.

Liefde door de maag - Culinair in zorgvilla Van Hollant

Activiteiten

Dagbehandelingactiviteiten
Bewoners bij wie het geheugen hen in toenemende mate in de steek laat, hebben er baat bij om in een rustige, gezellige woonkamer de dag samen met andere bewoners op gestructureerde wijze door te brengen. Tijdens de activiteiten zullen de activiteitenbegeleider en de medewerkers zich vooral laten leiden door de interesses van de bewoners.

Bewegen onder begeleiding

In onze fysio-/fitnessruimte, waar we een hometrainer en diverse andere bewegingsattributen hebben staan, kunt u samen met een  fysiotherapeut uw oefeningen doen.

Een van de activiteiten die we aanbieden, is ‘bewegen met elkaar’. Samen met een activiteitenbegeleider, kan een groep bewoners met elkaar bewegen. Intensief bewegen draagt immers bij aan welzijn en een gezond leven.

Ouderenzorg en bewegen bij zorgvilla Van Hollant

Huishouding

Een vast team houdt de algemene ruimten en uw appartement schoon, op het moment en op de wijze waarop u dat het liefst wenst.

Wasverzorging
In de zorgvilla is een linnenkamer aanwezig, waar een vaste collega vijf dagen per week klaar staat om uw was- en strijkgoed te verzorgen. Uw was wordt dagelijks opgehaald en ligt binnen een dag schoon en wel weer in uw kast. Mocht u graag zelf uw kleding wassen, dan kan dat ook. In dezelfde wasruimte staan enkele wasmachines en drogers, waar u gebruik van kunt maken wanneer u dat wilt. Mocht er een kledingstuk naar de stomerij moeten, dan verzorgen wij dat graag voor u.

Huismeester
Heeft u een schilderij dat opgehangen wilt hebben, moet de televisie opnieuw worden ingesteld of aangesloten, moet er een kastje verplaatst worden of een lampje vervangen, dan kunt u hiervoor een beroep doen op onze huismeester

Medewerker Huishouding Van Hollant

Overzicht diensten

Dit is wat wij verstaan onder geheel verzorgd wonen:

 • Ons vaste team staat dagelijks voor u klaar.
 • Onze zorgmedewerkers zijn 24 uur per dag aanwezig.
 • Het ontbijt, de lunch en het driegangen diner worden dagelijks vers bereid door onze chef-kok.
 • Er is altijd koffie, thee, een glas vruchtensap of een lekker glas wijn voor u aanwezig.
 • Wij verzorgen de coördinatie van fysiotherapie, ergotherapie, de kapper, de pedicure, de manicure, de schoonheidsspecialist, de diëtist, de stomerij, de masseuse en de arts.
 • Wij zorgen ervoor dat uw wasgoed tijdig schoon, fris en gestreken weer in de kast ligt.
 • Onze huishoudelijke dienst verzorgt de schoonmaak van uw appartement en de algemene ruimten en de tuin.
 • U heeft toegang tot een gratis beveiligd draadloos internetnetwerk.
 • U heeft een persoonlijk alarmeringssysteem, waardoor u dag en nacht het zorgteam kunt bereiken.
 • Indien u dit wenst, kunt u een beroep doen op administratieve ondersteuning.
 • Uw post wordt bij u bezorgd, en wij verzorgen de post die u wilt versturen.

Filmzaal

In onze filmzaal spelen we regelmatig films af op groot scherm. In overleg met onze bewoners stellen we een gevarieerd programma samen met komedies, series van vroeger, sportwedstrijden, musicals en muziekuitzendingen. Ook kunt u zelf films of dia’s afspelen, om uw herinneringen te delen met medebewoners en elkaar zo een kijkje in elkaars leven te geven.

Beautysalon

Om er zeker van te zijn dat het u ook op gebied van welzijn en persoonlijke verzorging aan niets ontbreekt, beschikken we in de zorgvilla over een beautysalon. Daar kunt u naar de kapper, van een schoonheidsbehandeling of massage genieten of kiezen voor een manicure- en pedicurebehandeling.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf middels onze nieuwsbrief op de hoogte van de beschikbaarheid, nieuws, activiteiten en andere ontwikkelingen.

Brochure aanvragen

Bent u geïnteresseerd in zorgvilla Craenenbroeck? Vraag gerust een brochure aan om alles even rustig na te lezen.

Rondleiding aanvragen

Wilt u zorgvilla Craenenbroeck van binnen zien? Wij ontvangen u graag voor een kopje koffie en een rondleiding.

Contact informatie

Neem contact
met ons op:

Hoofdkantoor

Kennemerstraatweg 229, 1851 NA  Heiloo

Telefoon

Craenenbroeck: (072) 85 10 200
Bestevaer: (075) 80 80 800