Zorgvilla Van Hollant Assendelft

Welkom in Assendelft

Waarom zou u inleveren op comfort wanneer u zorgbehoevend wordt? In onze Zaanse zorgvilla woont u in een comfortabel appartement, dat u volledig naar eigen smaak kunt inrichten. Dat, gecombineerd met de privacy van een eigen appartement, de voordelen van onze voorzieningen en de gemeenschappelijke faciliteiten, maakt de villa tot een gezellig en veilig thuis.

De villa is ontworpen door FKG architecten uit Zaandijk. De gehele voorziening is rolstoelvriendelijk en dus ook voor minder validen toegankelijk. Naast de 30 appartementen, beschikt de zorgvilla een ruime keuze aan faciliteiten. Bijvoorbeeld een woon- en eetkamer met openhaard, serre en bibliotheek, een speciale woon- en eetkamer voor bewoners met geheugenproblemen, een zorgpost die 24 uur per dag bemand is, een professionele keuken met chef-kok, een linnenkamer , een filmzaal, een beautysalon,  en een sport- en fysioruimte.

Een ruimte die extra toelichting verdient, is onze ruime woon- en eetkamer aan de achterzijde van de villa. De ruimte wordt gekenmerkt door hoogwaardige afwerking met hoog gestuukt plafond met lijsten en sierornamenten, de visgraatvloer, de grote en lichte serre aan het zonneterras, de leestafel met bibliotheek en heerlijke sofa’s en fauteuils rondom de openhaard.

Locatiemanager zorgvilla Bestevaer Assendelft Inge Blom
Locatiemanager zorgvilla Bestevaer Assendelft Inge Blom
Ervaar zelf hoe het is om in onze Zaanse villa te wonen

Kom binnen kijken

Wij maken graag een afspraak voor een persoonlijke rondleiding, zodat u zelf ervaart hoe het is om in zorgvilla Bestevaer te wonen. Onze deur staat daar altijd voor u open.

Om alvast indrukken op te doen van onze Zaanse zorgvilla, geeft Locatiemanager Inge Blom u hieronder alvast een rondleiding.

Uw eigen thuis

Appartement

Zorgvilla Assendelft bevindt zich onder de rook van Amsterdam in de waterrijke Zaanstreek, gelegen tegen de dorpskern van het karakteristieke Assendelft. De ruime nieuwbouw zorgvilla met luxe afwerking is ontwikkeld in een stijl die naadloos aansluit op de omgeving. De zorgvilla wordt opgebouwd uit aaneengeschakelde ‘Zaanse huisjes’ welke een sfeervolle blikvanger vormen, waarbij een grote Zaanse stolpboerderij het hart van de zorgvilla vormt. Rond de villa wordt een ruime tuin aangelegd met zitjes en wandelpaden voor de bewoners. 

De 30 zorgappartementen, waarvan een groot deel ook geschikt voor echtparen is, worden behang- en tapijtklaar opgeleverd. De inrichting ervan laten we geheel aan u over, zodat u echt een warm en prettig thuis kunt maken van uw eigen appartement.

En de betaalbaarheid? Wonen in een appartement van zorgvilla Bestevaer is niet alleen voor de ‘happy few‘. Iedere senior met een eigen huis, een beetje vermogen of een goed pensioen kan zich een appartement bij ons veroorloven. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.

Een echt thuis, met de veiligheid van 24 uur per dag zorgaanwezigheid
Zaanse historie onder de rook van Amsterdam

Over Assendelft

In de Zaanstreek -één van de oudste industriegebieden van Europa- ligt het lintdorp Assendelft. Het sfeervolle dorp heeft de oudste geschiedenis van alle Zaanse dorpen. Het huidige Assendelft ontstond uit de nederzetting rond een kapel en staat ook wel bekend om haar molens en de vele houten huisjes. Onze zorgvilla ligt aan de langste dorpsstraat van heel Nederland, deze loopt van het Noordzeekanaal tot aan Krommenie, een lengte van 7,2 kilometer.

De locatie is goed bereikbaar voor familie en vrienden van de bewoners middels de nabijgelegen A8 waarmee ook Amsterdam en de andere omliggende gemeenten binnen handbereik zijn.

Zaans Huis
Bewoners en naasten aan het woord

Referenties

Verwachtingen werden overtroffen. Regelmatig zat ik met tranen in mijn ogen, het was echt weer een feestje om bij onze moeder op bezoek te gaan.

Mevrouw Schotsman

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf middels onze nieuwsbrief op de hoogte van de beschikbaarheid, nieuws, activiteiten en andere ontwikkelingen.

Brochure aanvragen

Bent u geïnteresseerd in zorgvilla Craenenbroeck? Vraag gerust een brochure aan om alles even rustig na te lezen.

Rondleiding aanvragen

Wilt u zorgvilla Craenenbroeck van binnen zien? Wij ontvangen u graag voor een kopje koffie en een rondleiding.

Wat gebeurt er allemaal in onze Zaanse Zorgvilla

Volg Zorgvilla Bestevaer

U kunt de ontwikkelingen en activiteiten van Zorgvilla Bestevaer volgen via onze social media kanalen op Instagram en Facebook. Klik op de onderstaande knoppen voor respectievelijk ons Instagram en Facebook kanaal:

Contact informatie

Neem contact
met ons op:

Zorgvilla Bestevaer Assendelft

Dorpsstraat 707, 1566 EE  Assendelft

Telefoon

(075) 80 80 800