Vacature: oproepkracht zelfstandig werkende kok (Heiloo)

Samenwerken, verse ingrediënten, iedere dag weer een nieuwe culinaire verrassing creëren, dankbaarheid van onze bewoners en hun gasten en niet tot in de late uren door hoeven werken… Spreken deze elementen jou in de vacature oproepkracht zelfstandig werkende kok aan? Dan nodigen we jou uit om verder te lezen:

Van Hollant is sinds december 2014 het particuliere alternatief voor het reguliere verzorgings- en verpleeghuis in Noord-Holland. Een echt thuis, waar familie en vrienden altijd welkom zijn. Kleinschalig en persoonlijk.

Zorgvilla Craenenbroeck in Heiloo biedt 29 appartementen voor senioren die op zichzelf willen blijven wonen, maar wel 24 uur per dag de aanwezigheid van het professionele Van Hollant-zorgteam wensen. Van de appartementen zijn er 22 geschikt voor echtparen. Daarnaast zijn er speciale voorzieningen aanwezig voor bewoners met geheugenproblemen.

Op dit moment staat de volgende vacature open:

Oproepkracht zelfstandig werkende kok

Ben jij:
– een gepensioneerde kok, die graag lekkers blijft maken;
– een gepassioneerd hobbykok die hier wellicht haar/zijn beroep van wil maken;
– een keukenprins(es) dat graag onze bewoners verwend met mooie gerechten; of
– een student met achtergrond en diploma’s in het koksvak?

Dan zoeken wij jou om ons keukenteam in zorgvilla Craenenbroeck Heiloo te versterken.

Met name rond vakanties (maar ook tussendoor met regelmaat) kunnen we namelijk een extra ervaren kracht goed gebruiken.

Wij bieden je dankbare eters en een leuk team. Je krijgt bovendien de ruimte om je eigen specialiteiten te bereiden. Men kijkt er al naar uit…

Zou jij ons team zo nu en dan willen versterken als oproepkracht zelfstandig werkende kok? Meld je dan via info@vanhollant.nl voor een intakegesprek met Erna Wassenaar. Bij een goede klik kan je al op korte termijn aan de slag