Vacature: Verpleegkundige (Heiloo; 24-28u)

In verband met onze sterke groei hebben wij per direct de vacature Verpleegkundige voor uitbreiding van ons zorgteam in Zorgvilla Van Hollant Craenenbroeck

Van Hollant is sinds december 2014 het particuliere alternatief voor het reguliere verzorgings- en verpleeghuis in Noord-Holland. Een echt thuis, waar familie en vrienden altijd welkom zijn. Kleinschalig en persoonlijk.

Gezien de sterke groei zoekt Van Hollant voor Zorgvilla Craenenbroeck gemotiveerde en getalenteerde collega’s die met passie en persoonlijke betrokkenheid onze bewoners voorzien in de zorg en aandacht die zij verdienen.

Zorgvilla Craenenbroeck biedt 29 appartementen voor senioren die op zichzelf willen blijven wonen, maar wel 24 uur per dag de aanwezigheid van het professionele Van Hollant-zorgteam wensen. Van de appartementen zijn er 22 geschikt voor echtparen. Daarnaast zijn er speciale voorzieningen aanwezig voor bewoners met geheugenproblemen.

We hebben op dit moment de volgende openstaande vacature

Verpleegkundige

Voor de vacature Verpleegkundige geldt dat zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden uitgenodigd worden te solliciteren. Het betreft verschillende diensten. De functiewaardering is conform de CAO VVT. Het betreft een functie voor 24 tot 28 uur per week.

Profiel vacature Verpleegkundige

Bij Zorgvilla Craenenbroeck heb je de tijd en de ruimte om je vak uit te oefenen, waarbij oprechte aandacht voor de bewoner centraal staat. Wij vragen een hoge mate van verantwoordelijkheid, professionaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. We bieden een werkomgeving waar het mogelijk is om vraaggerichte zorg te leveren met aandacht voor de bewoners.

Herken je jezelf in onderstaande omschrijvingen, schroom dan niet te solliciteren:

  • Je bent op korte termijn beschikbaar;
  • Je hebt een ruime ervaring in de ouderenzorg, bij voorkeur ook met ouderen met psychogeriatrische problematiek. Je hebt kennis op het gebied van de psychische en medische gesteldheid van de ouder wordende mens en affiniteit met deze levensfase;
  • Je bent dienstverlenend, hebt een positieve uitstraling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je weet wat correcte omgangsvormen zijn;
  • Je werkt zelfstandig, bent vindingrijk en hebt inlevingsvermogen;
  • Je bent geduldig en hebt respect voor de privacy van de bewoner;
  • Je bent flexibel inzetbaar en enthousiast;
  • Je hebt een verzorgd uiterlijk en je hebt oog voor detail;
  • Je bent bekend met moderne communicatiemiddelen.

Procedure

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Wij selecteren continu kandidaten, welke voor een gesprek worden uitgenodigd. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure is het mogelijk dat wij referenties nabellen om er zeker van te zijn dat wij een goede match voor elkaar zijn.

Je kunt je gemotiveerde sollicitatie met betrekking tot de vacature Verpleegkundige inclusief cv mailen aan hrm@vanhollant.nl. Indien je aanvullende informatie wenst over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Erna Wassenaar op 06–30073002.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT. Van Hollant Craenenbroeck biedt een collegiale werksfeer en alle ruimte voor ontplooiing in een jonge organisatie die sterk in ontwikkeling is. Daarnaast worden goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden en gaat er expliciet aandacht uit naar de gezondheid van onze individuele collega’s door middel van bijvoorbeeld yoga- en sportprogramma’s. Want, als Van Hollant goed zorgt voor haar collega’s, dan kunnen zij op hun beurt beter zorgen voor onze bewoners.

Uren

De diensten en het aantal te werken uren binnen de arbeidsovereenkomst zullen wij in overleg vaststellen. Je dient aanvankelijk rekening te houden met een uitgangspunt van 24-28 uur per week. Bij wederzijdse tevredenheid kan het aantal uren verder opgebouwd worden.

Contract

Van Hollant biedt een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.