Hittegolf in de zorgvilla

Hittegolf in de zorgvilla

Met de hittegolf in de zorgvilla is er eindelijk iets anders om over te praten dan het coronavirus. We kunnen eindelijk over een ander onderwerp eindeloos meningen uitwisselen… Want het is warm, te warm, verzengend heet! En hoe hard we daar ook weer het beste van proberen te maken: de één kan natuurlijk beter tegen de warmte dan de ander.

De lange broeken laten we in de kast, sokken uit en slippers of sandalen aan. We zoeken een plekje in de schaduw onder de parasol op het terras en hopen op een licht verkoelend briesje.

De collega’s lopen af en aan met verkoelende drankjes, verse smoothies en verfrissend fruit. Tel de waterijsjes daarbij op en de eerste hittegolfdagen in de zorgvilla van dit jaar zijn getrotseerd.

Extra hulde aan de collega’s in deze warme dagen. Door hygiëne eisen en de corona-richtlijnen werken zij door in een lange broek en met mondkapje op. Met dit weer is dat zéker een compliment waard!

Laten we vooral met elkaar genieten van de positieve aspecten en eens over iets anders praten dan de afgelopen maanden! Samen kunnen we er ook met deze hitte een aangename tijd van maken.

En voor iedereen: let een beetje op elkaar. Drink voldoende, smeer goed met zonnebrandcrème en gebruik een hoedje een pet of een zonneklep. Waan jezelf lekker in zuid Spanje op het strand… Geniet er lekker van, want voor we het weten komt de regen weer met bakken uit de lucht, waait het hard of wordt het weer koud… 

We nemen de dagen dus zoals deze komen en dat is met de hittegolf in de zorgvilla de komende dagen warm, warm en nog eens warm!