Een nieuw avontuur

Een nieuw avontuur

YEAH! Een nieuw avontuur gaat beginnen. Ik heb de afgelopen periode de Zaanse zorgvilla Bestevaer vanaf de tekening zien opbouwen tot een geweldig en gezichtsbepalend pand. En vanaf nu start ik mijn werkzaamheden dan ook op vanuit Assendelft en niet meer in Heiloo.

We hebben mijn ‘kantoor periode’ met een heerlijke lunch gezamenlijk afgesloten en even terug gekeken op wat er allemaal op mijn pad is gekomen waar ik vooraf geen weet van heb gehad. En nu durf ik toch best te zeggen dat ik behoorlijk allround ben. Maar een locatie vanaf het begin met alles wat daarbij komt kijken helemaal meebeleven en keuzes maken dat was nieuw voor me. Genoten heb ik ervan.

Gezellige chaos

Maar nu -hoppa- tijd voor de volgende fase. Nog even de schouders eronder en zorgen dat de villa er tip top uit komt te zien. Passend bij het prachtige interieur, waar ook goed over is nagedacht.

De vrachtwagens om alle spullen af te leveren rijden de komende week ook nog af en aan. En dan weet je af en toe echt niet wat je ziet en denk je heel even: wat, waar, hoeveel??? Maar alles komt goed en krijgt een plekje. Of het nu in de keuken, salon, tuinkamer, fysio/beweegruimte, ‘t spant of entree is, we zorgen dat het goed komt. Dit is het begin van wat ik noem ‘gezellige chaos’.

Het heeft ook wel wat en regelmatig zien we bij elkaar een voldane glimlach op het gezicht. Omdat het allemaal zo mooi is wat er uitgekozen is en omdat we ook dit traject weer samen oppakken.

Een nieuw avontuur

Hoe flexibel we nu al met elkaar zijn is gebleken. Want terwijl er voor onze bewoners een ‘inmeetdag’ was, waarbij zij hun eigen appartement konden inmeten, volgde tegelijkertijd een groep nieuwe collega’s de BHV (bedrijf hulp verlening) training en werd er tussendoor rustig schoongemaakt en materialen op hun plek gezet. Samen gaan we een nieuw avontuur aan en doen we er alles voor om te zorgen dat het er straks tijdens de open dag op 23 december mooi uitziet.

Voor onze bewoners organiseren wij een speciale open dag. Voor alle belangstellenden houden wij 23 december tussen 14.00-18.00 uur open dag. We hebben er ongelofelijk veel zin in om te kunnen laten zien waar we al die tijd op gewacht hebben en mee bezig zijn geweest. Nu is het bijna zover en komen de eerste 16 bewoners van de 30 appartementen in januari bij ons wonen en sluit de eerste groep collega’s daarbij aan.

Mooier, completer en gezelliger

Rondom de villa ligt een grote tuin. Vanwege de vorst en de winterperiode kunnen nog niet alle planten en bomen erin gezet worden maar ook dat gaan we dus gefaseerd doen. Maar mooi wordt het. De tuin groeit gewoon met ons mee en wordt steeds mooier en completer.

De afgelopen weken ben ik ook weer lekker en route geweest bij nieuwe geïnteresseerden voor onze zorgvilla. De laatste appartementen gaan nu ook in de verhuur. Vanaf februari komen er dan steeds een aantal bewoners bij en zo wordt het steeds gezelliger met elkaar.

Wie weet zien we elkaar wel op de open dag!

Inge Blom – Locatiemanager zorgvilla Bestevaer Assendelft