open dag zorgvilla bestevaer assendelft
open dag zorgvilla bestevaer assendelft
Voor concreet geïnteresseerden met een actuele zorgvraag

Exclusieve open dag: 17 september

Nu de bouw vordert hebben wij, uitsluitend voor concreet geïnteresseerden mét een actuele zorgvraag, een exclusieve open dag gepland op zaterdag 17 september.

Hoewel de villa nog in aanbouw is, kunnen wij u op deze open dag al veel laten zien en u vertellen over de zorg en dienstverlening die wij daar enkele maanden later gaan bieden. Daarnaast zullen wij u en uw naasten een rondleiding geven langs de algemene ruimten en een modelappartement. Natuurlijk zijn wij ook beschikbaar om onder het genot van een hapje en een drankje uw vragen te beantwoorden.

Zoals gezegd is de villa ten tijde van de open dag nog in aanbouw. Het is dan ook belangrijk te realiseren dat dit een bouwplaats is, met alle ongemakken die daarbij horen. Er is daarom een beperkte capaciteit en de rondleidingen zullen om deze reden onder begeleiding plaatsvinden.

U bent als concreet geïnteresseerde met een actuele zorgvraag bij deze van harte uitgenodigd voor de open dag. Op zaterdag 17 september bent u welkom tussen 11:30 en 14:00 uur.

Het adres van de zorgvilla is Dorpstraat 707 in Assendelft, echter vragen wij uw aandacht voor het volgende: u kunt het bouwterrein uitsluitend bereiken vanaf de Noorderveenweg. Indien u vanaf de A8/N8 aanrijdt, dan adviseren wij u, omwille van de veiligheid, 100 meter door te rijden en op de rotonde om te draaien. Op het terrein is voldoende ruimte om uw auto te parkeren.

Meer informatie over zorgvilla Bestevaer en de open dag kunt u vinden op www.vanhollant.nl/zorgvilla/bestevaer-assendelft.

Wij hopen u zaterdag 17 september te mogen ontvangen.

Met hartelijke groet,

 

Inge Blom – Locatiemanager zorgvilla Bestevaer Assendelft

Locatiemanager zorgvilla Bestevaer Assendelft Inge Blom