Zorgvilla Van Hollant Assendelft

Welkom in Assendelft

Waarom zou u inleveren op comfort wanneer u zorgbehoevend wordt? In onze Zaanse zorgvilla woont u in een comfortabel appartement, dat u volledig naar eigen smaak kunt inrichten. Dat, gecombineerd met de privacy van een eigen appartement, de voordelen van onze voorzieningen en de gemeenschappelijke faciliteiten, maakt de villa tot een gezellig en veilig thuis.

De villa is ontworpen door FKG architecten uit Zaandijk. De gehele voorziening is rolstoelvriendelijk en dus ook voor minder validen toegankelijk. Naast de 30 appartementen, beschikt de zorgvilla een ruime keuze aan faciliteiten. Bijvoorbeeld een woon- en eetkamer met openhaard, serre en bibliotheek, een speciale woon- en eetkamer voor bewoners met geheugenproblemen, een zorgpost die 24 uur per dag bemand is, een professionele keuken met chef-kok, een linnenkamer , een filmzaal, een beautysalon,  en een sport- en fysioruimte.

Een ruimte die extra toelichting verdient, is onze ruime woon- en eetkamer aan de achterzijde van de villa. De ruimte wordt gekenmerkt door hoogwaardige afwerking met hoog gestuukt plafond met lijsten en sierornamenten, de visgraatvloer, de grote en lichte serre aan het zonneterras, de leestafel met bibliotheek en heerlijke sofa’s en fauteuils rondom de openhaard.

Judith & Tom Veldt - Ondernemersechtpaar Van Hollant
Initiatiefnemers Judith & Tom Veldt
Ervaar zelf hoe het is om in onze Zaanse villa te wonen

Kom binnen kijken

Zolang onze zorgvilla in Assendelft nog in ontwikkeling is, verwelkomen wij u graag in zorgvilla Craenenbroeck. Wij maken graag een afspraak voor een persoonlijke rondleiding, zodat u zelf ervaart hoe het is om in een villa van Van Hollant te wonen. Onze deur staat daar altijd voor u open.

Om alvast indrukken op te doen van onze Zaanse zorgvilla, vindt u hieronder een aantal impressies van onze architect.

Uw eigen thuis

Appartement

Zorgvilla Assendelft bevindt zich onder de rook van Amsterdam in de waterrijke Zaanstreek, gelegen tegen de dorpskern van het karakteristieke Assendelft. De ruime nieuwbouw zorgvilla met luxe afwerking is ontwikkeld in een stijl die naadloos aansluit op de omgeving. De zorgvilla wordt opgebouwd uit aaneengeschakelde ‘Zaanse huisjes’ welke een sfeervolle blikvanger vormen, waarbij een grote Zaanse stolpboerderij het hart van de zorgvilla vormt. Rond de villa wordt een ruime tuin aangelegd met zitjes en wandelpaden voor de bewoners. 

De 30 zorgappartementen, waarvan een groot deel ook geschikt voor echtparen is, worden behang- en tapijtklaar opgeleverd. De inrichting ervan laten we geheel aan u over, zodat u echt een warm en prettig thuis kunt maken van uw eigen appartement.

Een echt thuis, met de veiligheid van 24 uur per dag zorgaanwezigheid
Zaanse historie onder de rook van Amsterdam

Over Assendelft

In de Zaanstreek -één van de oudste industriegebieden van Europa- ligt het lintdorp Assendelft. Het sfeervolle dorp heeft de oudste geschiedenis van alle Zaanse dorpen. Het huidige Assendelft ontstond uit de nederzetting rond een kapel en staat ook wel bekend om haar molens en de vele houten huisjes. Onze zorgvilla ligt aan de langste dorpsstraat van heel Nederland, deze loopt van het Noordzeekanaal tot aan Krommenie, een lengte van 7,2 kilometer.

De locatie is goed bereikbaar voor familie en vrienden van de bewoners middels de nabijgelegen A8 waarmee ook Amsterdam en de andere omliggende gemeenten binnen handbereik zijn.

Zaans Huis
Bewoners en naasten aan het woord

Referenties

Sinds de opening van Zorgvilla Craenenbroeck in December 2014 geniet mijn moeder aldaar volledige verzorging van een unieke groep medewerkers, die hun patiënten als eigen familie behandelen. Helaas staat u mij slechts toe een 10 als hoogste cijfer te geven. Dat is niet voldoende om mijn waardering te kunnen uiten. De verzorging, de medische begeleiding, de keuken, het onderhoud, het amusement, het volledige pakket is eigenlijk perfectie op z’n best. Ik woon in Australië en bezoek mam tenminste eenmaal per jaar. Ik mag gebruik maken van de logeerkamer en neem deel aan maaltijden. De sfeer grenst aan het ongelooflijke. Vriendelijkheid en begrip ondervindt iedere bewoner 24 uur per dag. Iedere dag. Een ideale omgeving om de laatste fase van het leven te mogen beleven. Dit is het mooiste, dat een kind een ouder kan verschaffen.

27 feb 2018

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf middels onze nieuwsbrief op de hoogte van de beschikbaarheid, nieuws, activiteiten en andere ontwikkelingen.

Brochure aanvragen

Bent u geïnteresseerd in zorgvilla Craenenbroeck? Vraag gerust een brochure aan om alles even rustig na te lezen.

Rondleiding aanvragen

Wilt u zorgvilla Craenenbroeck van binnen zien? Wij ontvangen u graag voor een kopje koffie en een rondleiding.

Contact informatie

Neem contact
met ons op:

Zorgvilla Assendelft

Dorpstraat 707, 1566 EE  Assendelft

Telefoon

(072) 85 10 200