Positieve energie

Positieve energie

Nog zo’n twee weken en dan krijgen we de sleutel. Dan ga ik bomvol positieve energie aan de volgende fase van mijn nieuwe avontuur beginnen. In mei ben ik gestart als locatiemanager van een zorgvilla die destijds nog volop in aanbouw was. Het bouwproces en alles wat daar omheen gebeurt heb ik met eigen ogen kunnen aanschouwen en meebeleven. Daarnaast al die andere zaken waar ik voorheen geen weet van had heb ik mogen ontdekken en mezelf eigen kunnen maken.

Gelukkig kan ik putten uit vele jaren ervaring op zowel welzijn, facilitair als zorggebied. Het ondernemen zit ook in mijn genen dus dat is hierbij ook mooi meegenomen. Teams bouwen is iets wat mij heel goed ligt. Mensen in hun kracht zetten en samen gaan we voor de beste zorg en serviceverlening rondom onze bewoners. Hier krijg ik positieve energie van. Nu is het dan bijna zover en kan ik me verheugen om eindelijk weer bewoners en collega’s om me heen te krijgen.

Positieve energie

Ik zeg het tegenwoordig heel regelmatig: de villa is prachtig, er komen fijne bewoners en collega’s wonen en werken. Maar het allerbelangrijkste is dat we elkaar nodig hebben om een goede sfeer te creëren waar het heerlijk wonen en werken is. En daar gaan we voor.

Warme aandacht voor elkaar, zowel voor de bewoner als de collega. Hier gaan we vanaf het begin goed in investeren. En dat kan ook want onze eerste groep collega’s staat al in de startblokken om hier invulling aan te geven. We krijgen in het begin ongetwijfeld een ‘gezellige chaos’ want we moeten met z’n allen de weg gaan vinden in de spiksplinternieuwe villa. 

Met een flinke dosis positieve energie gaan wij dat klusje klaren en maken we er voor onze bewoners vanaf het eerste moment een warm en veilig thuis van. Met professionele zorg, gezelligheid, heerlijk eten en een inspirerend activiteitenprogramma. Wat een cadeautje om deel te mogen nemen aan dit hele proces. Het zal je maar gegund zijn.

Open dag

Langs deze weg laat ik alvast graag weten dat we voor alle betrokkenen en belangstellenden een open dag houden op vrijdag 23 december tussen 14.00 en 18.00 uur. Dus ben je na het lezen van al mijn blogs toch wel nieuwsgierig geworden om de zorgvilla eens met eigen ogen van binnen en buiten te zien, kom dan gezellig langs.

Tenslotte heb ik vorige blog beloofd om Marjanne onze schoonheidsspecialiste en Kim onze pedicure aan jullie voor te stellen:

Schoonheidsspecialiste Marjanne

Marjanne - Schoonheidsspecialiste zorgvilla Bestevaer Assendelft

Welkom toekomstige bewoners, graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Marjanne de Keijser. Ik ben schoonheidsspecialiste van beroep. Al 22 jaar run ik Schoonheidssalon la Fleur in Assendelft. Ik verheug mij erop om straks mijn steentje bij te kunnen dragen aan het woongenot van de bewoners van Zorgvilla Bestevaer.

Voor een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling en massage, met persoonlijke aandacht voor u en uw huid, kunt u bij mij terecht. Ik werk met 100% biologische producten uit Zweden. Ook voor een manicurebehandeling voor mooi verzorgde handen bent u bij mij aan het goede adres. Ik kan niet wachten om straks met u kennis te maken en u in de beautysalon te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groeten, Marjanne

Medische pedicure Kim

Kim - medische pedicure zorgvilla Bestevaer Assendelft

Mijn naam is Kim Rutte en ik mag op deze prachtige locatie gaan werken als medische pedicure.

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de ouderenzorg ben ik 5,5 jaar geleden gestart met de opleiding pedicure waarna ik direct door ben gegaan voor de opleiding medisch pedicure.

Hierdoor ben ik bevoegd voor de behandeling van risicovoeten welke kunnen zijn ontstaan door o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing.

Ik kijk er enorm naar uit om uw voeten te mogen verzorgen. Vriendelijke groeten, Kim