Logeren in zorgvilla Craenenbroeck

Logeren in zorgvilla Craenenbroeck

Met enige regelmaat mogen we logees ontvangen in de zorgvilla. Meestal directe familie of goede vrienden van onze bewoners. Doorgaans omdat zij verder weg wonen, maar soms ook omdat zij in wat zwaardere tijden dicht hun naasten wensen te zijn. Dat betekent dat zij op dezelfde zorgzaamheid kunnen rekenen als onze bewoners. Dat zij net als onze bewoners zelf ook een beetje worden verwend. En dat is dankbaar werk, zo blijkt ook maar weer uit de volgende mail die wij ontvingen, welke tevens een mooi beeld geeft van hoe zij dit zelf ervaren.

 

Sydney, 6 Februari 2017

Beste Judith en Tom,

Een van de nadelen om in het buitenland te wonen is het gebrek aan regelmatig contact met mijn moeder. Helaas kan ik haar maar 1 of hoogstens 2 maal per jaar bezoeken. In het verleden logeerde ik dan bij vrienden, maar ditmaal heb ik gebruik gemaakt van jullie logeerkamer en tevens deelgenomen aan alle maaltijden en het gezamenlijke koffiedrinken om 10.30 uur. Op deze wijze kreeg ik ook een betere indruk van wat het leven in Craenenbroeck nu echt betekent voor een bewoner.

De logeerkamer was zeer comfortabel, omdat het een eigen badkamer en toilet heeft. Het bed was prima, de klerenkast was ruim voldoende en de dagelijkse schoonmaak was een ware luxe. Het was in ieder opzicht perfect. De maaltijden waren iedere dag van hoge kwaliteit en er werd veel aandacht besteed aan een gevarieerd menu. Ook individuele wensen werden altijd met een glimlach aanvaard. De bediening was zonder uitzondering vriendelijk, warm en altijd met een oog voor detail.

Het zorgteam heeft mijn diepste bewondering. Geen moeite was teveel. Vriendelijk. Begripvol. Gezellig. Er wordt met liefde gewerkt. Iedereen heeft zijn hart op de juiste plaats. Het was voor mij een speciale belevenis om dit te mogen gadeslaan. Ik weet, dat mijn moeder in goede handen is en dat is geruststellend.

Verder wordt er veel aandacht besteed aan amusement. Ook is het belangrijk om te vermelden, dat het gehele zorgcentrum super schoon is. Als buitenstaander of als tijdelijke bewoner is het een openbaring te observeren hoe goed de bewoners verzorgd worden. Ook het contact van de bewoners onderling is hechter geworden in vergelijk tot vorige bezoeken.

Mijn oprechte complimenten voor de bedrijfsleiding en het geweldige team!

 

Bob Trijbetz