Interieurstylist Anneke Deen

Interieurstylist Anneke Deen

In augustus 2021 vroegen Tom en Judith Veldt mij of ik als interieurstylist, net als bij zorgvilla Craenenbroeck te Heiloo, ook nu voor zorgvilla Bestevaer in Assendelft de totaal inrichting voor mijn rekening wilde nemen.

Daar hoefde ik niet lang over na te denken, aangezien onze samenwerking ten tijde van Craenenbroeck heel erg prettig was.

Villa Craenenbroeck was daarna ook nog 4 jaar het thuis geworden van mijn ouders. Ik kan dus uit eigen ervaring zeggen dat als je oud bent en zorg nodig hebt, daar wonen het beste is wat je kan overkomen.

Ik kreeg ook deze keer in Assendelft weer de vrije hand. Mijn opdracht was om van zorgvilla Bestevaer een mooi, warm maar ook modern thuis te maken. Alles in de villa is door mij met veel zorg en liefde uitgekozen.

Ik hoop dan ook dat men ook hier weer met veel plezier gaat wonen en werken.

Anneke Deen – Interieurstylist

Mooi-Groot.nl