Even voorstellen: extra comfort

Even voorstellen: extra comfort

Zoals beloofd ga ik de komende weken ook besteden om wat nieuwe mensen aan jullie voor te stellen. Mensen die een belangrijke rol krijgen binnen zorgvilla Bestevaer. We proberen rondom onze bewoners immers extra comfort te faciliteren. Deze week begin ik met Paula onze bloemiste en Laura die voetreflexmassage aan onze bewoners kan geven. Paula en Laura stellen zich zelf even aan u voor.

Paula de Bloemist

Laura de bloemist - Bloem on Wheels

Beste nieuwe bewoner. Allereerst wil ik u feliciteren met uw nieuwe appartement, dat prachtig gaat worden.

Mijn naam is Paula en ik ga wekelijks de bloemen voor Villa Bestevaer verzorgen. Met liefde natuurlijk, want ik vind het fantastisch leuk dat dit op mijn pad komt! Bloemen in de zorgvilla, maar voor u desgewenst ook persoonlijk. 

Met mijn concept ‘Bloem on Wheels’ kom ik voorrijden en schik een leuk boeketje in uw eigen vaas zodat u ervan kunt genieten. Heeft u wensen voor een leuke plant of iets voor de tuin of op uw balkon, dan neem ik het graag voor u mee.

Met veel enthousiasme kijk ik ernaar uit om met mijn diensten bij te dragen aan een sfeervolle zorgvilla. Ik wens u veel succes met uw verhuizing. Tot ziens.

Bloemengroet Paula

Voet reflex massage van Laura

Voet reflex massage met Paula

Mijn naam is Laura Brinkman. Ik heb 43 jaar aan het bed gestaan als verpleegkundige op afdelingen als cardiologie en in een hospice. Daar vandaan, heb ik geleerd om mooie recepten te maken met etherische oliën. Deze composities worden zorgvuldig en verantwoord voor u persoonlijk gemaakt. 

Ook ben ik gespecialiseerd in massages en dan met name om mensen te mogen helpen om de rust terug te krijgen in hun lichaam en geest. Ik werd daar helemaal blij van. Ik zag dat er mooie reacties op kwamen. Sinds 5 jaar heb ik een eigen massage praktijk aan huis, waar ik super blij mee ben. 

In de zorgvilla wil ik ook voetreflex massage aanbieden. Hierbij wordt gewerkt op reflexzones die reflecteren met het lichaam zelf. Het geeft veel rust en ontspanning. Het kan verder helpen bij fysieke en mentale ongemakken.

Graag zou ik de bewoners laten ervaren wat deze voetreflexmassage met je kan doen. Onder het genot van een kopje thee, kunnen ze tegelijk genieten van een voetenbad of kleimasker. Net wat de bewoners wensen. Ook is er de gelegenheid om alleen het hoofd, nek, schouder of hand te laten masseren. 

Met vriendelijke groet, Laura.

Extra comfort

Ook van deze dames word ik heel blij. Zij gaan vol enthousiasme en energie aan de slag om onze bewoners van extra comfort te voorzien.

Tot volgende week weer.

Inge Blom – Locatiemanager zorgvilla Bestevaer