Dag van de Verpleging: bedankje voor ALLE collega’s

Dag van de Verpleging: bedankje voor ALLE collega’s

Morgen is de Dag van de Verpleging. Bij Van Hollant zijn wij heel blij met al onze collega’s van de zorg. En wij zijn natuurlijk óók heel blij met alle andere collega’s die werken bij Van Hollant, want het zijn niet alleen de zorgcollega’s die het verschil maken voor onze bewoners. Denk hierbij aan de huishouding, de wasserette, de keuken, de tuinkamer, de salon, de tuin en onze klusjesmannen! Ieder heeft zijn eigen rol in het doel om onze bewoners een aangename en zorgeloze tijd te bieden.

Dit is dan ook de reden dat wij hen allemaal in het zonnetje willen zetten op de Dag van de Verpleging! Zij zorgen er immers voor dat onze bewoners zich veilig thuis voelen. Zij zorgen ervoor dat onze bewoners de persoonlijke aandacht krijgen die zij verdienen.

Iedere collega geeft hier zijn of haar eigen invulling aan. Dat is voor ons enorm fijn om te zien. We zien dat dit niet alleen door de bewoners wordt gewaardeerd, maar dat dit ook de onderlinge band tussen collega’s versterkt en het werken in de zorgvilla voor iedere collega nog leuker maakt.

Namens ons heel erg bedankt! Op kantoor ligt er voor iedereen een zomerse attentie: cadeaubonnen voor een heerlijke lunch of terrasbezoek bij Herberg Jan en stempelkaarten voor ijssalon Di Fiorentina! Van harte gegund en we hopen dat jullie ervan zullen genieten.

Met vriendelijke en dankbare groet,

Tom & Judith