Heiloo Vennewater

Welkom in Vesper

Zorgvilla Vesper in Heiloo is ontworpen door Architectenbureau Ruben Wennekers en is specifiek geschikt gemaakt voor bewoners met geheugenproblematiek. De appartementen zijn zo ingericht dat, alles wat de bewoner nodig heeft, binnen handbereik is. Op deze wijze, zorgen wij ervoor dat de bewoner zich zo veilig mogelijk thuis voelt en het overzicht en regie over zijn eigen woonruimte zolang mogelijk kan behouden. Onze zorgdomotica is afgestemd op bewoners die gedesoriënteerd zijn, zodanig dat de deuren bij ons niet gesloten hoeven zijn.

De gehele voorziening is rolstoelvriendelijk en dus ook voor minder validen toegankelijk. Naast de 24 appartementen, beschikt de zorgvilla een ruime keuze aan faciliteiten. Bijvoorbeeld een dubbel uitgevoerde woon- en eetkamer met rustige zithoekjes, veel daglicht, duidelijke structuren en vertrouwde elementen van vroeger. Een heerlijke tuin waar u kunt tuinieren, wandelen en genieten van de vogels, de vlinders en de zon. Daarnaast een zorgpost die 24 uur per dag bemand is en een linnenkamer. De woon- eetkamers hebben een multifunctionele functie waardoor bewoners in hun vertrouwde omgeving bijvoorbeeld film kunnen kijken, samen bewegen of andere dagactiviteiten beleven. In de woon- eetkamers worden bovendien samen met de bewoners de maaltijden bereid. Het samen koken, samen bedenken wat er gegeten gaat worden is een fijne bezigheid. Het geeft de bewoners een doel en biedt de bewoners het gevoel om nuttig te zijn. Dit is heel belangrijk voor mensen met geheugenproblematiek. ’Use it until you lose it‘ is een belangrijke insteek van onze dagelijkse zorg; Het leven doorleven zoals u altijd hebt gedaan, met de hulp aan uw zijde.

Judith & Tom Veldt - Ondernemersechtpaar Van Hollant
Uw eigen thuis

Appartement

Waarom zou u inleveren op comfort wanneer u zorgbehoevend wordt? In zorgvilla Vesper woont u in een comfortabel -eigen- appartement, dat u volledig naar eigen smaak kunt inrichten.

In zorgvilla Vesper woont u in een sfeervol afgewerkt en ruim appartement, volledig toegesneden op het bieden van een veilige omgeving waarin de bewoner rust en overzicht geniet. De grootte van de appartementen varieert van 40 tot 63 vierkante meter en zijn elk uniek van vorm en indeling. Van de 24 appartementen, zijn er 15 geschikt om met een partner te bewonen, ook als slechts één van u zorg nodig heeft.

De hoogwaardig afgewerkte appartementen zijn reeds voorzien van een duurzame houtlook vloer. De inrichting van de appartementen  laten we geheel aan u over, zodat u van uw appartement echt een warm en prettig thuis kunt maken met herkenbare elementen waar u vertrouwt mee bent. Mocht u behoefte hebben aan ondersteuning of vindt u het prettig als wij dit geheel van u overnemen, dan is dit uiteraard mogelijk.

Van Hollant Zorgvilla Vesper Heiloo
Pittoresk & compleet

Over Heiloo

Het idyllische Heiloo ligt ten zuiden van de historische winkelstad Alkmaar en telt ruim 22.000 inwoners. Samen met de kustdorpen Egmond en Bergen, vormt Heiloo een aantrekkelijke groene omgeving. Heiloo wordt omringd door een weids landschap met strand, duinen, bos, polders en uitgestrekte bollenvelden. Alleen al het Landgoed Nijenburg met het Heilooërbos is een ware trekpleister en een prachtige omgeving om te wandelen.

Zorgvilla Vesper is vrij gelegen aan de Westerweg, welke gekenmerkt wordt door haar lintbebouwing. Het winkelgebied Stationscentrum, het NS station, de karakteristieke Willibrorduskerk en het grootste Mariabedevaartsoord van Nederland Onze Lieve Vrouw ter Nood bevinden zich op loopafstand. Daarnaast vindt u in Heiloo onder andere een theater, een golfbaan, verschillende exclusieve restaurants en twee overdekte winkelcentra.

Witte kerkje Heiloo
Bewoners en naasten aan het woord

Referenties

Wat een enorm lieve medewerkers, die allemaal zoveel tijd en aandacht voor je hebben! En ook zo een prachtige villa waar dagelijks heerlijke maaltijden vers gekookt worden.

20 jan 2017

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf middels onze nieuwsbrief op de hoogte van de beschikbaarheid, nieuws, activiteiten en andere ontwikkelingen.

Brochure aanvragen

Bent u geïnteresseerd in zorgvilla Vesper? Vraag gerust een brochure aan om alles even rustig na te lezen.

Rondleiding aanvragen

Wilt u zorgvilla Vesper van binnen zien? Wij ontvangen u graag voor een kopje koffie en een rondleiding.

Contact informatie

Neem contact
met ons op:

Zorgvilla Vesper

Westerweg 391, 1852 PR  Heiloo

Telefoon

(06) 22 98 04 29