Van Hollant verkoopt vastgoed zorgvilla Craenenbroeck aan Bouwinvest

Van Hollant verkoopt vastgoed zorgvilla Craenenbroeck aan Bouwinvest

Bouwinvest Healthcare Fund heeft zorgvilla Craenenbroeck gekocht. Het complex aan de Kennemerstraatweg in Heiloo omvat 29 zorgappartementen.

De 29 zorgappartementen variëren in oppervlakte van 35 m2 tot 96 m2. Ze zijn voor mensen met een lichte tot een zwaardere zorgvraag op de gebieden van dementie en somatiek. Het complex omvat ook faciliteiten als een restaurant, een fitnessruimte en een filmzaal. De exploitant, Van Hollant, heeft een nieuw huurcontract met afgesloten met het Bouwinvest Healthcare Fund voor 20 jaar. De koopprijs is niet bekendgemaakt.

‘Dit complex sluit naadloos aan op onze visie: een uitstekende locatie met kwalitatief hoogwaardige huisvesting in het middensegment van de particuliere woonzorg’, zegt Erwin Drenth, director Dutch Healthcare Investments bij Bouwinvest.

Tom Veldt en Judith Veldt, de oprichters van Van Hollant: ‘We zijn blij dat we door deze samenwerking kunnen doorgroeien en ook op andere locaties nieuwe zorgvilla’s kunnen opstarten, waar wij zorg met persoonlijke aandacht voor onze bewoners centraal kunnen stellen.