Trots

Trots

Trots ben ik. Want wat een enerverende week heb ik weer gehad. Ook nu is weer gebleken dat de dagen en weken voorbijschieten. Dat kan bijna niet anders met al die dingen welke in een week op ons pad komen. Wij krijgen de sleutel op 15 december en dat houdt in dat we nog een kleine drie weken hebben om alles georganiseerd en afgerond krijgen. Dit vraagt om strakke planningen en duidelijke deadlines.

Ik heb een overzichtsschema gemaakt voor de huisbezoeken. Mijn collega’s Astrid, Ellen, Sandra en Gerda gaan de bezoeken doen bij onze eerste bewoners. Zij komen vanaf 2 januari in de zorgvilla wonen. Zo leren zij elkaar alvast kennen. Daarnaast is met onze eerste groep collega’s contact geweest over de roosterwensen en hoe die straks gaan passen binnen de bewonerswensen. Vandaar deze combinatie van huisbezoeken en roosterplanningen.

Uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid

Met ‘onze Jos’ de huismeester lopen heel veel trajecten door elkaar heen. In alles denkt hij mee en zijn netwerk komt ons nu goed van pas. Zo lopen we door de villa, zijn we aan het brainstormen over wat voor materialen we nodig hebben of kiezen we tuinmeubilair uit. En tsja, als je dan Judith en Inge mee hebt dan schiet dat wel eens alle kanten op. Maar gelukkig komen we er altijd weer uit met Jos, waarbij hij uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid steevast vooropzet.

Stuwende kracht op de achtergrond

Of Esther, die van alles rondom de HR zaken oppakt en tot in de puntjes regelt met een zeer professionele en menselijke aanpak. Zij is een beetje de stuwende kracht op de achtergrond maar oh zo belangrijk. En dan is daar nog Rob, met hem hebben we regelmatig een hotline. Zéker in deze afrondende fase richting de opening. Rob is degene die alle communicatie en marketing oppakt, advies geeft enzovoort. Onmisbaar ook want onze website, brochures en alles daaromheen ontstaat vanuit zijn bezielende en creatieve brein.

Gedrevenheid spat ervan af

Van Gijs, onze controller, heb ik de afgelopen maanden heel veel geleerd. Zo fijn om iemand te hebben die uit de wirwar van cijfers en gegevens voor mij een werkbaar en begrijpelijk format kan maken. Laagdrempelig en geduldig. En dan Tom die het geheel tot in detail goed bewaakt. Die toeziet dat alles gaat zoals hij en Judith het voor ogen hebben. Kwaliteit met een grote K. Hij doet dit met warme aandacht en een tomeloze energie. Kortom, een fijne groep mensen waar de gedrevenheid vanaf spat.

Ik ben er maar wat trots op 

Ik heb afgelopen week weer de kans gehad om mijn netwerk uit te breiden met nieuwe mensen. Bestevaer wordt onderdeel van Assendelft en de Zaanstreek maar ook al ver daarbuiten. Dat is duidelijk merkbaar aan de informatieverzoeken die bij ons binnenkomen. En die informatie geef ik hen uiteraard graag want ik ben er maar wat trots op dat we zoiets moois neerzetten met elkaar. De aanvragen voor huisbezoeken lopen ook lekker door, dus mij hoor je niet klagen.

Semmie de logeerhond

Omdat het al een tijdje terug is zal ik Semmie, onze logeerhond, weer even laten zien. Ze is nog steeds heel lief en laat zich graag aaien. Af en toe zullen we haar dus in de villa zien en wie weet gaan er een paar bewoners mee wandelen of gewoon even lekker met haar knuffelen want daar houdt Semmie van.

Tot volgende week. Ik zal dan Kim onze pedicure en Marjanne onze schoonheidsspecialiste aan jullie voorstellen.

Inge Blom – Locatiemanager zorgvilla Bestevaer Assendelft