Trots op onze collega’s

Trots op onze collega’s

Nu 2018 is begonnen, staat een tweetal collega’s van het zorgteam in zorgvilla Craenenbroeck aan het begin van een nieuwe studie. Dit maakt ons heel trots.

Een collega van de huishouding gaat de uitdagende stap zetten om de opleiding Helpende Plus te doen en zodoende tot het zorgteam toe te treden! Zij heeft een aantal keren meegelopen met het zorgteam om te kijken of het echt zo leuk was als zij dacht en na deze meeloopdagen kon ze niet wachten om te gaan starten! Voor een andere collega bood dit de mogelijkheid om het aantal contracturen te verhogen.

Een andere collega, die al werkzaam is als Verzorgende IG, gaat starten met de opleiding tot Verpleegkundige. En een collega die ruim een jaar terug is gestart met diezelfde opleiding Verpleegkundige is nu gestart met de examenfase en is dus bijna klaar.

Wij zijn er heel trots op dat onze collega’s ervoor kiezen om te ‘groeien’ en tijdens het werken ook tijd en energie in de opleiding steken. Jezelf blijven ontwikkelen en het vergroten en verdiepen van kennis vinden we binnen de zorgvilla erg belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat we, door deze mogelijkheid te bieden, onze collega’s nog meer voldoening uit het werken binnen de zorgvilla kunnen laten halen en bovendien mogelijkheden creëren om door te groeien naar een andere functie.

We wensen alle drie collega’s dan ook heel veel succes. Twee met de start van de studie en één met het afronden hiervan. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit ze goed zal afgaan. En we hopen natuurlijk dat deze mooie voorbeelden nog veel collega’s inspireert om ook een opleiding starten.