Pythia

Een unieke kans om te gaan werken in een zorgvilla waar nog echt rekening wordt gehouden met wat mensen zelf willen. Waar mensen in hun waarde worden gelaten en hun eigen keuzes kunnen maken. Ik ben blij dat ik deze kans gekregen heb.

Read more

Mike

Ik ben bij Craenenbroeck gaan werken, omdat ik het leuk vind om lekker te koken voor mensen. Ik kan hier iedere dag weer twee heerlijk verse maaltijden verzinnen en bereiden. Ook vind ik het leuk om met de mensen in contact te komen, waar ik voor aan het koken ben.

Read more

Lucy

Omdat ik het belangrijk vind, dat bewoners hun eigen leven kunnen blijven invullen. Dat er geluisterd wordt naar de wensen van de bewoners en dat de privacy van de bewoners wordt gerespecteerd. Daarnaast vind ik het fijn dat er tijd en aandacht is voor de bewoners, dit geeft mij het gevoel zinvol bezig te zijn.

Read more

Marlies

Ik ben bij Van Hollant Craenenbroeck gaan werken, omdat er in deze prachtige Zorgvilla  tijd en aandacht voor de bewoners is. Het verlenen van zorg op maat líjkt, maar is zeker niet vanzelfsprekend en ik denk dat de Zorgvilla hier een prachtige uitzondering op is.

Read more

Chantal

Vanaf het eerste moment dat ik bij Craenenbroeck binnenstapte, wist ik het. Het is een prachtige omgeving waar een heerlijke sfeer hangt. Hier is nog oprechte aandacht voor elkaar. Dit gaf voor mij de doorslag om na 15 jaar mijn oude werkplek te verlaten.

Read more