Vacature: Zelfstandig werkende kok

Samenwerken, verse ingrediënten, iedere dag weer een nieuwe culinaire verrassing creëren, dankbaarheid van onze bewoners en hun gasten en niet tot in de late uren door hoeven werken… Spreken deze elementen jou in de vacature zelfstandig werkende kok aan? Dan nodigen we jou uit om verder te lezen:

Van Hollant is sinds december 2014 het particuliere alternatief voor het reguliere verzorgings- en verpleeghuis in Noord-Holland. Een echt thuis, waar familie en vrienden altijd welkom zijn. Kleinschalig en persoonlijk.

Zorgvilla Craenenbroeck in Heiloo biedt 29 appartementen voor senioren die op zichzelf willen blijven wonen, maar wel 24 uur per dag de aanwezigheid van het professionele Van Hollant-zorgteam wensen. Van de appartementen zijn er 22 geschikt voor echtparen. Daarnaast zijn er speciale voorzieningen aanwezig voor bewoners met geheugenproblemen.

Voor Zorgvilla Craenenbroeck zoekt Van Hollant een gemotiveerde en getalenteerde collega die met passie en persoonlijke betrokkenheid onze bewoners voorziet in de zorg en aandacht die zij verdienen.

Op dit moment staat de volgende vacature open:

Zelfstandig werkende kok (parttime)

Voor de functie geldt dat zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden uitgenodigd worden te solliciteren. Sterker, deze parttime functie leent zich uitstekend voor reeds gepensioneerde koks die graag nog met enige regelmaat hun passie tot uiting willen laten komen. Het betreft 1 a 2 dagen per week (á 8 uur) en invaldiensten tijdens o.a. vakanties.

De functiewaardering is conform de CAO VVT. Het betreft een functie voor circa 8-16 uur per week, in overleg vast te stellen.

Profiel
Bij Zorgvilla Craenenbroeck heb je de tijd en de ruimte om je vak uit te oefenen, waarbij oprechte aandacht voor de bewoner centraal staat. Dit geldt ook in de keuken, want aandacht voor de innerlijke mens is minstens zo belangrijk. De keuken bereidt voor ongeveer 35 zeer dankbare bewoners en met regelmaat eten er familieleden of gasten mee. Er wordt met verse ingrediënten gewerkt en er is veel vrijheid voor eigen creativiteit. Samen met het team bezorg je de bewoners dagelijks een nieuwe culinaire verrassing.

Wij vragen een hoge mate van verantwoordelijkheid, professionaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. We bieden een werkomgeving waar het mogelijk is om het verschil te maken voor de bewoners.

Herken je jezelf in onderstaande omschrijvingen, schroom dan niet te solliciteren:

  • Je bent op korte termijn beschikbaar voor ten minste 1 a 2 dagen per week;
  • Je hebt een ruime ervaring als zelfstandig werkende kok;
  • Je bent dienstverlenend, hebt een positieve uitstraling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je weet wat correcte omgangsvormen zijn;
  • Je werkt zelfstandig, bent vindingrijk en hebt inlevingsvermogen;
  • Je bent geduldig en hebt respect voor de privacy van de bewoner;
  • Je bent flexibel inzetbaar en enthousiast;
  • Je hebt een verzorgd uiterlijk en je hebt oog voor detail;
  • Je bent bekend met moderne communicatiemiddelen.

Waarom werken bij Van Hollant?
Van Hollant is een vernieuwende woonzorgorganisatie waar collega’s met passie werken binnen een stijlvolle woonomgeving. Samen streven we ernaar om de vraaggestuurde zorg te blijven verbeteren ten dienste van de bewoners én de collega’s. Als Van Hollant-collega krijg je alle ruimte voor persoonlijke aandacht voor de mens áchter de zorgvraag en dagen we je uit om onze bewoners te blijven verrassen. Door de bewoner centraal te stellen én oog te hebben voor ieder detail, bieden wij onze bewoners namelijk een écht thuis, dat veiligheid en zekerheid biedt. Bij Van Hollant werken méér collega’s per bewoner vergeleken met reguliere zorginstellingen en maken we géén gebruik van uitzendkrachten.

Samen met de bewoners vormen de collega’s onze prioriteit. Wij zetten ons daarom actief in voor een gezonde werk-/privébalans en goede opleidingsmogelijkheden voor iedereen. Samen met het hele zorgteam vormen we een warme werkomgeving waarbij niemand er alleen voor staat en we samen zorgen voor een aangename werksfeer. Tenslotte besteden we aandacht aan de gezondheid van onze individuele collega’s door middel van bijvoorbeeld gratis yoga- en sportprogramma’s en persoonlijke ontwikkel plannen zodat je je prettig blijft voelen in je werkzaamheden.

Procedure
Wij zien de sollicitaties graag tegemoet. Wij selecteren continu kandidaten, welke voor een gesprek worden uitgenodigd. Je kunt je gemotiveerde sollicitatie inclusief cv en pasfoto mailen naar hrm@vanhollant.nl ten name van Esther Veldt.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT. Van Hollant Craenenbroeck biedt een collegiale werksfeer en alle ruimte voor ontplooiing in een jonge organisatie die sterk in ontwikkeling is. Daarnaast worden goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden en gaat er expliciet aandacht uit naar de gezondheid van onze individuele collega’s door middel van bijvoorbeeld yoga- en sportprogramma’s. Want, als Van Hollant goed zorgt voor haar collega’s, dan kunnen zij op hun beurt beter zorgen voor onze bewoners.

Uren
De diensten en het aantal te werken uren binnen de arbeidsovereenkomst zullen wij in overleg vaststellen. Je dient aanvankelijk rekening te houden met een uitgangspunt van 8-16 uur per week. Bij wederzijdse tevredenheid kan het aantal uren verder opgebouwd worden.

Contract
Van Hollant biedt een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.