Vacature: Verpleegkundige (24-32 uur)

Voor de functie van Verpleegkundige is een nieuwe vacature ontstaan. We zoeken voor circa 24 tot 32 uur per week een leuke collega in zorgvilla Craenenbroeck te Heiloo.

Een gemotiveerde en getalenteerde collega die met passie en persoonlijke betrokkenheid onze bewoners voorziet in de zorg en aandacht die zij verdienen.

Over Van Hollant

Van Hollant is een vernieuwende woonzorgorganisatie waar collega’s met passie werken binnen een stijlvolle woonomgeving. Samen streven we ernaar om de bewonersgerichte zorg te blijven verbeteren ten dienste van de bewoners én de collega’s. Als Van Hollant-collega krijg je alle ruimte voor persoonlijke aandacht voor de mens áchter de zorgvraag en dagen we je uit om onze bewoners te blijven verrassen. Door de bewoner centraal te stellen én oog te hebben voor ieder detail, bieden wij onze bewoners namelijk een écht thuis, dat veiligheid en zekerheid biedt. Bij Van Hollant worden méér collega’s ingezet waardoor er meer tijd en aandacht voor onze bewoners beschikbaar is.

Van Hollant is in 2014 gestart met een zorgvilla in Heiloo (Craenenbroeck) en staat nu aan de vooravond van een stapsgewijze uitbreiding naar meerdere locaties.

(Lees hier meer over Van Hollant)

Op dit moment staat de volgende vacature open:

Verpleegkundige

Voor de functie geldt dat zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden uitgenodigd worden te solliciteren. Het betreft verschillende diensten. De functiewaardering is conform de CAO VVT. Het betreft een functie voor 24 tot 32 uur per week, invulling in overleg.

Profiel

Bij Zorgvilla Craenenbroeck heb je de tijd en de ruimte om je vak uit te oefenen, waarbij oprechte aandacht voor de bewoner centraal staat. Wij vragen een hoge mate van verantwoordelijkheid, professionaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. We bieden een werkomgeving waar het mogelijk is om vraaggerichte zorg te leveren met aandacht voor de bewoners.

Herken je jezelf in onderstaande omschrijvingen, schroom dan niet te solliciteren:

  • Op korte termijn beschikbaar;
  • In het bezit van een MBO of HBO diploma Verpleegkundige;
  • Bekwaam in je vak en beschikking over een BIG registratie;
  • Bij voorkeur ruime ervaring in de ouderenzorg, liefst ook met ouderen met psychogeriatrische problematiek. Je hebt kennis op het gebied van de psychische en medische gesteldheid van de ouder wordende mens en affiniteit met deze levensfase;
  • Dienstverlenend, een positieve uitstraling, beschikking over goede communicatieve vaardigheden en bewust van correcte omgangsvormen;
  • Zelfstandig werkend, vindingrijk en inlevingsvermogen;
  • Geduldig en respect voor de privacy van de bewoner;
  • Flexibel inzetbaar en enthousiast;
  • Verzorgd uiterlijk en oog voor detail;
  • Bekend met moderne communicatiemiddelen.
Van Hollant als werkgever

Samen met de bewoners vormen de collega’s onze prioriteit. Wij zetten ons daarom actief in voor een gezonde werk-/privébalans en goede opleidingsmogelijkheden voor iedereen. Samen met het hele team vormen we een warme werkomgeving waarbij niemand er alleen voor staat en we samen zorgen voor een aangename werksfeer. Van Hollant draagt zorg voor het blijven ontwikkelen van collega’s middels opleidingsprogramma’s en diverse vaktechnische cursussen. Tenslotte besteden we aandacht aan de gezondheid van onze individuele collega’s, want, door goed te zorgen voor onze collega’s, kunnen zij op hun beurt beter zorgen voor onze bewoners. Dit doen wij door middel van bijvoorbeeld gratis yoga- en sportprogramma’s en persoonlijke ontwikkel plannen zodat je je prettig blijft voelen in je werkzaamheden.

(Lees hier meer over Van Hollant als werkgever)

Procedure

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Wij selecteren continu kandidaten, welke voor een gesprek worden uitgenodigd. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure is het mogelijk dat wij referenties nabellen om er zeker van te zijn dat wij een goede match voor elkaar zijn.

Je kunt je gemotiveerde sollicitatie voor de functie van Verpleegkundige inclusief cv mailen aan hrm@vanhollant.nl ten name van Marion Gnade. Indien je aanvullende informatie wenst over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Marion Gnade op 06–30073002.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT. Van Hollant Craenenbroeck biedt een collegiale werksfeer en alle ruimte voor ontplooiing in een jonge organisatie die sterk in ontwikkeling is. Daarnaast worden goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden en gaat er expliciet aandacht uit naar de gezondheid van onze individuele collega’s door middel van bijvoorbeeld yoga- en sportprogramma’s. Want, als Van Hollant goed zorgt voor haar collega’s, dan kunnen zij op hun beurt beter zorgen voor onze bewoners.

Uren

De diensten en het aantal te werken uren binnen de arbeidsovereenkomst zullen wij in overleg vaststellen. Je dient aanvankelijk rekening te houden met een uitgangspunt van 24 tot 32 uur per week.

Contract

Van Hollant biedt een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.