Vacature: oproepkracht zorg (3-6 uur per week)

Samen met een gezellig team onze bewoners verzorgen. Met tijd voor persoonlijke aandacht, zodat het voor zowel jezelf als de bewoner een aangename samenwerking is… Spreken deze elementen jou in de vacature oproepkracht zorg aan? Dan nodigen we jou uit om verder te lezen:

Van Hollant is sinds december 2014 het particuliere alternatief voor het reguliere verzorgings- en verpleeghuis in Noord-Holland. Een echt thuis, waar familie en vrienden altijd welkom zijn. Kleinschalig en persoonlijk.

Zorgvilla Craenenbroeck in Heiloo biedt 29 appartementen voor senioren die op zichzelf willen blijven wonen, maar wel 24 uur per dag de aanwezigheid van het professionele Van Hollant-zorgteam wensen. Van de appartementen zijn er 22 geschikt voor echtparen. Daarnaast zijn er speciale voorzieningen aanwezig voor bewoners met geheugenproblemen.

Op dit moment staat de volgende vacature open:

Oproepkracht zorg (3-6 uur per week)

Wij zijn voor zorgvilla Craenenbroeck in Heiloo op zoek naar een paar nieuwe zorgcollega’s die ons team als oproepkracht kunnen versterken.

 

We willen zo een groep vaste gezichten binden dat beschikt over de juiste diploma’s en flexibel inzetbaar is wanneer de bezetting hierom vraagt.

 

Dus beschik je over de juiste diploma’s (van Helpende nivo 2 tot Verpleegkundige) en zou je ons team zo nu en dan willen versterken? Meld je dan via info@vanhollant.nl voor een intakegesprek bij Marion Gnade. Je kunt Marion natuurlijk ook even bellen: 06-30073002. Na een kort en krachtig selectieproces kan je al op korte termijn aan de slag als oproepkracht zorg.

 

Ideaal voor als je pas gepensioneerd-, in between jobs-, nog studeert- of anderzijds (nog) heel flexibel bent in je dagelijkse invulling.