Vacature: Oproepkracht Huishouding

Wij zoeken voor Zorgvilla Craenenbroeck in Heiloo een representatieve Oproepkracht Huishouding (m/v).

Als Oproepkracht Huishouding (1-9 uur per week) verricht je huishoudelijke- en ondersteunende werkzaamheden in de gezamenlijke vertrekken van zorgvilla Craenenbroeck en biedt je huishoudelijke ondersteuning voor onze bewoners. Wij zoeken iemand die als Oproepkracht Huishouding ons team komt versterken. Wij bieden een leuke bijbaan binnen een warm team en mooie omgeving.

Van Hollant biedt in Noord-Holland het particuliere alternatief voor het reguliere verzorgings- en verpleeghuis. Een echt thuis, waar familie en vrienden altijd welkom zijn. Kleinschalig en persoonlijk. (Lees hier meer over Van Hollant)

Zorgvilla Craenenbroeck in Heiloo biedt 29 appartementen voor senioren die op zichzelf willen blijven wonen, maar wel 24 uur per dag de aanwezigheid van het professionele Van Hollant-zorgteam wensen. Van de appartementen zijn er 22 geschikt voor echtparen. Daarnaast zijn er speciale voorzieningen aanwezig voor bewoners met geheugenproblemen. (Lees hier meer over zorgvilla Craenenbroeck)

Herken je jezelf in onderstaande omschrijvingen, schroom dan niet te solliciteren voor de vacature Oproepkracht Huishouding:

  • Je bent minimaal 18 jaar oud;
  • Je bent gedurende vakantieperioden beschikbaar;
  • Je hebt affiniteit met onze bewoners met een zorgvraag en bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg;
  • Je werkt nauwgezet en integer;
  • Je bent dienstverlenend, hebt een positieve uitstraling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je weet wat correcte omgangsvormen zijn;
  • Je werkt zelfstandig;
  • Je bent flexibel inzetbaar en enthousiast.

Van Hollant Craenenbroeck biedt een collegiale werksfeer en alle ruimte voor ontplooiing in een jonge organisatie die sterk in ontwikkeling is. Daarnaast worden goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden en gaat er expliciet aandacht uit naar de gezondheid van onze individuele collega’s door middel van bijvoorbeeld yoga- en sportprogramma’s. Want, als Van Hollant goed zorgt voor haar collega’s, dan kunnen zij op hun beurt beter zorgen voor onze bewoners.

Je kunt je gemotiveerde sollicitatie inclusief pasfoto mailen naar hrm@vanhollant.nl ten name van Esther Veldt.

Waarom werken bij Van Hollant?

Van Hollant is een vernieuwende woonzorgorganisatie waar collega’s met passie werken binnen een stijlvolle woonomgeving. Samen streven we ernaar om de vraaggestuurde zorg te blijven verbeteren ten dienste van de bewoners én de collega’s. Als Van Hollant-collega krijg je alle ruimte voor persoonlijke aandacht voor de mens áchter de zorgvraag en dagen we je uit om onze bewoners te blijven verrassen. Door de bewoner centraal te stellen én oog te hebben voor ieder detail, bieden wij onze bewoners namelijk een écht thuis, dat veiligheid en zekerheid biedt. Bij Van Hollant werken méér collega’s per bewoner vergeleken met reguliere zorginstellingen en maken we géén gebruik van uitzendkrachten.

Samen met de bewoners vormen de collega’s onze prioriteit. Wij zetten ons daarom actief in voor een gezonde werk-/privébalans en goede opleidingsmogelijkheden voor iedereen. Samen met het hele zorgteam vormen we een warme werkomgeving waarbij niemand er alleen voor staat en we samen zorgen voor een aangename werksfeer. Tenslotte besteden we aandacht aan de gezondheid van onze individuele collega’s door middel van bijvoorbeeld gratis yoga- en sportprogramma’s en persoonlijke ontwikkel plannen zodat je je prettig blijft voelen in je werkzaamheden.

(Lees hier meer over Van Hollant als werkgever)