Vacature: Kwaliteitsverpleegkundige

[terug naar Werken bij]

Omdat ‘vernieuwen, verbeteren en verrassen’ een belangrijke pijler is van onze visie op zorg, willen wij ons team versterken met een Kwaliteitsverpleegkundige die ditzelfde DNA heeft.

Als lid van ons kernteam zoeken wij naar een ervaren kandidaat die voorop gaat lopen in onze verdere professionalisering, die het huidige team coacht en begeleidt en kritisch meedenkt over het toepassen van nieuwe middelen en werkprocessen. Op de langere termijn moet de Kwaliteitsverpleegkundige samen met collega’s de bestaande organisatie klaarstomen voor de uitrol van onze dienstverlening naar meerdere zorgvilla’s.

Over Van Hollant

Van Hollant is een vernieuwende woonzorgorganisatie waar collega’s met passie werken binnen een stijlvolle woonomgeving. Samen streven we ernaar om de bewonersgerichte zorg te blijven verbeteren ten dienste van de bewoners én de collega’s. Als Van Hollant-collega krijg je alle ruimte voor persoonlijke aandacht voor de mens áchter de zorgvraag en dagen we je uit om onze bewoners te blijven verrassen. Door de bewoner centraal te stellen én oog te hebben voor ieder detail, bieden wij onze bewoners namelijk een écht thuis, dat veiligheid en zekerheid biedt. Bij Van Hollant worden méér collega’s ingezet waardoor er meer tijd en aandacht voor onze bewoners beschikbaar is.

Van Hollant is bijna 5 jaar geleden gestart met een zorgvilla in Heiloo (Craenenbroeck) en staat nu aan de vooravond van een stapsgewijze uitbreiding naar meerdere locaties. In de voorbereiding op deze uitrol wordt de Kwaliteitsverpleegkundige actief betrokken.

(Lees hier meer over Van Hollant)

Functie eisen

Je beschikt over een Verpleegkundig diploma (bij voorkeur HBO-V, maar niveau 4 is ook mogelijk), hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol en bent BIG geregistreerd. Je bent dus bevoegd, maar zeker ook bekwaam.

Kennis en ervaring
  • Je beschikt over ruime praktijkervaring binnen de ouderenzorg;
  • Methodisch werken is voor jou een tweede natuur;
  • Het werken met- en aanpassen van zorgdossiers is jou meer dan bekend;
  • Je bent bekwaam met de deskundigheidsbevordering van je zorgcollega’s;
  • Je hebt kennis van het elektronische cliëntdossier ONS.
Vaardigheden
  • Je hebt uitstekende communicatieve en coachende vaardigheden;
  • Men ziet jou als een echte teamplayer;
  • Je herkent knelpunten in het zorgproces
  • Je komt met verbetervoorstellen / bent pro actief
Uren

De vacature Kwaliteitsverpleegkundige betreft een functie van ca. 24 uur per week. De diensten en het exact aantal te werken uren binnen de arbeidsovereenkomst zullen wij in overleg met jou vaststellen.

Functiewaardering

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT, FWG 50.

Van Hollant als werkgever

Samen met de bewoners vormen de collega’s onze prioriteit. Wij zetten ons daarom actief in voor een gezonde werk-/privébalans en goede opleidingsmogelijkheden voor iedereen. Samen met het hele team vormen we een warme werkomgeving waarbij niemand er alleen voor staat en we samen zorgen voor een aangename werksfeer. Van Hollant draagt zorg voor het blijven ontwikkelen van collega’s middels opleidingsprogramma’s en diverse vaktechnische cursussen. Tenslotte besteden we aandacht aan de gezondheid van onze individuele collega’s, want, door goed te zorgen voor onze collega’s, kunnen zij op hun beurt beter zorgen voor onze bewoners. Dit doen wij door middel van bijvoorbeeld gratis yoga- en sportprogramma’s en persoonlijke ontwikkel plannen zodat je je prettig blijft voelen in je werkzaamheden.

(Lees hier meer over Van Hollant als werkgever)

Procedure

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Wij selecteren continu kandidaten, welke voor een gesprek worden uitgenodigd.

Je kunt je gemotiveerde sollicitatie voor de functie van Kwaliteitsverpleegkundige inclusief cv mailen aan hrm@vanhollant.nl ten name van Marion Gnade. Indien je aanvullende informatie wenst over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Judith Veldt of Marion Gnade.