Vacature: Helpende of Verzorgende IG (Heiloo; 24-28 uur)

Wij zoeken per direct een Helpende of Verzorgende IG ter uitbreiding van ons zorgteam in Zorgvilla Craenenbroeck

Van Hollant biedt in Noord-Holland het particuliere alternatief voor het reguliere verzorgings- en verpleeghuis. Een echt thuis, waar familie en vrienden altijd welkom zijn. Kleinschalig en persoonlijk. (Lees hier meer over Van Hollant)

Zorgvilla Craenenbroeck in Heiloo biedt 29 appartementen voor senioren die op zichzelf willen blijven wonen, maar wel 24 uur per dag de aanwezigheid van het professionele Van Hollant-zorgteam wensen. Van de appartementen zijn er 22 geschikt voor echtparen. Daarnaast zijn er speciale voorzieningen aanwezig voor bewoners met geheugenproblemen.

Op dit moment staat de volgende vacature open:

Helpende of Verzorgende IG (24-28 uur)

Voor de functie geldt dat zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden uitgenodigd worden te solliciteren. De functiewaardering is conform de CAO VVT. Het betreft een functie voor alle diensten. Ook avond- en nachtdiensten, 24 tot 28 uur per week.

Profiel

Bij Zorgvilla Craenenbroeck heb je de tijd en de ruimte om je vak uit te oefenen, waarbij oprechte aandacht voor de bewoner centraal staat. Wij vragen een hoge mate van verantwoordelijkheid, professionaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. We bieden een werkomgeving waar het mogelijk is om vraaggerichte zorg te leveren met aandacht voor de bewoners.

Herken je jezelf in onderstaande omschrijvingen, schroom dan niet te solliciteren:

  • Ben je op korte termijn beschikbaar;
  • Je bent beschikbaar voor nachtdiensten;
  • Heb je een ruime ervaring in de ouderenzorg, bij voorkeur ook met ouderen met psychogeriatrische problematiek. Je hebt kennis op het gebied van de psychische en medische gesteldheid van de ouder wordende mens en affiniteit met deze levensfase;
  • Ben je dienstverlenend, hebt een positieve uitstraling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je weet wat correcte omgangsvormen zijn;
  • Werk je zelfstandig, bent vindingrijk en hebt inlevingsvermogen;
  • Ben je geduldig en hebt respect voor de privacy van de bewoner;
  • Ben je flexibel inzetbaar en enthousiast;
  • Heb je een verzorgd uiterlijk en je hebt oog voor detail;
  • Ben je bekend met moderne communicatiemiddelen.
Waarom werken bij Van Hollant?

Van Hollant is een vernieuwende woonzorgorganisatie waar collega’s met passie werken binnen een stijlvolle woonomgeving. Samen streven we ernaar om de vraaggestuurde zorg te blijven verbeteren ten dienste van de bewoners én de collega’s. Als Van Hollant-collega krijg je alle ruimte voor persoonlijke aandacht voor de mens áchter de zorgvraag en dagen we je uit om onze bewoners te blijven verrassen. Door de bewoner centraal te stellen én oog te hebben voor ieder detail, bieden wij onze bewoners namelijk een écht thuis, dat veiligheid en zekerheid biedt. Bij Van Hollant werken méér collega’s per bewoner vergeleken met reguliere zorginstellingen en maken we géén gebruik van uitzendkrachten.

Collega’s als prioriteit

Samen met de bewoners vormen de collega’s onze prioriteit. Wij zetten ons daarom actief in voor een gezonde werk-/privébalans en goede opleidingsmogelijkheden voor iedereen. Samen met het hele zorgteam vormen we een warme werkomgeving waarbij niemand er alleen voor staat en we samen zorgen voor een aangename werksfeer. Tenslotte besteden we aandacht aan de gezondheid van onze individuele collega’s door middel van bijvoorbeeld gratis yoga- en sportprogramma’s en persoonlijke ontwikkel plannen zodat je je prettig blijft voelen in je werkzaamheden.

Procedure

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Wij selecteren continu kandidaten, welke voor een gesprek worden uitgenodigd. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure is het mogelijk dat wij referenties nabellen om er zeker van te zijn dat wij een goede match voor elkaar zijn.

Je kunt je gemotiveerde sollicitatie voor de vacature Helpende of Verzorgende IG inclusief cv mailen aan info@vanhollant.nl. Indien je aanvullende informatie wenst over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Esther Veldt op 075-8080800.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT. Van Hollant Craenenbroeck biedt een collegiale werksfeer en alle ruimte voor ontplooiing in een jonge organisatie die sterk in ontwikkeling is. Daarnaast worden goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden en gaat er expliciet aandacht uit naar de gezondheid van onze individuele collega’s door middel van bijvoorbeeld yoga- en sportprogramma’s. Want, als Van Hollant goed zorgt voor haar collega’s, dan kunnen zij op hun beurt beter zorgen voor onze bewoners.

Uren

De diensten en het aantal te werken uren binnen de arbeidsovereenkomst zullen wij in overleg vaststellen. Je dient aanvankelijk rekening te houden met een uitgangspunt van ca. 24 tot 28 uur per week.

Contract

Voor deze functie biedt Van Hollant een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.