Heiloo – Vesper (in ontwikkeling)

Zorgvilla Vesper in Heiloo is specifiek geschikt gemaakt voor bewoners met geheugenproblematiek. De appartementen zijn zo ingericht dat, alles wat de bewoner nodig heeft, binnen handbereik is. Op deze wijze, zorgen wij ervoor dat de bewoner zich zo veilig mogelijk thuis voelt en het overzicht en regie over zijn eigen woonruimte zolang mogelijk kan behouden. Onze zorgdomotica is afgestemd op bewoners die gedesoriënteerd zijn, zodanig dat de deuren bij ons niet gesloten hoeven zijn.

Naast de 24 appartementen, beschikt de zorgvilla een ruime keuze aan faciliteiten. Bijvoorbeeld een dubbel uitgevoerde woon- en eetkamer met rustige zithoekjes, veel daglicht, duidelijke structuren en vertrouwde elementen van vroeger. Een heerlijke tuin waar u kunt tuinieren, wandelen en genieten van de vogels, de vlinders en de zon.

In de woon- eetkamers worden bovendien samen met de bewoners de maaltijden bereid. Het samen koken, samen bedenken wat er gegeten gaat worden is een fijne bezigheid. Het geeft de bewoners een doel en biedt de bewoners het gevoel om nuttig te zijn.

Verder lezen over Van Hollant Vesper