Recensie: “professionele aanpak verpakt in zorgzame en liefdevolle attentie voor alle bewoners”

Recensie: “professionele aanpak verpakt in zorgzame en liefdevolle attentie voor alle bewoners”

Mooie woorden van een zoon die een week lang bij zijn moeder in Zorgvilla Craenenbroeck heeft gelogeerd:

 

Beste Tom en Judith,

Ik wil je graag bedanken voor de week dat ik mijn moeder heb bezocht tijdens mijn vakantie.

Ik wist niet dat de zorg die in Craenenbroeck wordt gegeven nog bestaat. De professionele aanpak is verpakt in zorgzame en liefdevolle attentie voor alle bewoners. Het team van verzorgers is uniek omdat ieder en alle medewerkers buitengewoon hartelijk en warm zijn.

Het grootste compliment dat Ik u kan geven, is niet groot genoeg om mijn waardering te uiten. Hartelijk dank aan uw hele team.

 

Frits Trijbetz