PERSBERICHT: Zorgechtpaar start luxe zorgvilla voor ouderen in Heiloo

PERSBERICHT: Zorgechtpaar start luxe zorgvilla voor ouderen in Heiloo

PERSBERICHT: Zorgechtpaar start luxe zorgvilla voor ouderen in Heiloo

Heiloo, 20 december 2013

2014 belooft een bijzonder jaar te worden voor de particuliere ouderenzorg in de regio. Zorgondernemers Tom en Judith Veldt introduceren het nieuwe zorgconcept ‘Van Hollant’, waarbij ouderen zelfstandig kunnen blijven wonen, voorzien van alle zorg en dienstverlening die zij nodig hebben. De bouw van zorgvilla ‘Craenenbroeck’ met 29 zorgappartementen tegenover het monumentale Willibrordus-terrein is gestart. Craenenbroeck opent december 2014 haar deuren voor de eerste bewoners.

De toenemende vergrijzing vergroot het aantal zorgbehoevenden. Steeds meer ouderen kijken verder dan de reguliere zorginstellingen en kiezen voor een laatste levensfase met betaalbaar comfort. Met de wijzigingen in de AWBZ, de WMO en de Persoonsgebonden Budgetten, verandert er veel in de financiering van ouderenzorg en gaan ouderen steeds meer zelf bijdragen in de zorgkosten, ook in de reguliere zorg. Hierdoor loont het de moeite de particuliere zorg als alternatief nader te bestuderen.

Betaalbare luxe
Tom en Judith, die eerder succesvol een regionale kinderopvangketen hebben opgezet, bieden met Van Hollant (www.vanhollant.nl) betaalbare luxe. Dat betekent dat de zorg iets meer kost dan in het reguliere kanaal, maar het verschil is verbazingwekkend klein. Voor dat extra geld wordt men in alle gemakken voorzien. Persoonlijke 24-uurs zorg in een luxueuze zorgvilla, met eigen ruime appartementen en alle faciliteiten die de oude dag aangenaam maken. Van een interne beautysalon tot een filmzaal, van fysio- en fitnessruimte tot een chef-kok.

Intensieve zorg
Ook voor ouderen met een intensieve zorgvraag, bijvoorbeeld door dementie, biedt Van Hollant Craenenbroeck speciale zorgstudio’s met een veilige en sfeervolle woonomgeving. Voor echtparen, als één een zorgvraag heeft of beiden zorg behoeven, staan de deuren van Van Hollant Craenenbroeck open, dankzij speciale tweepersoons appartementen.

Start bouw
De voorbereidingen van de bouw van deze comfortabele zorgvilla aan de Heiloose Kennemerstraatweg zijn inmiddels in volle gang. Het archeologisch onderzoek is afgerond en de kavel wordt bouwklaar gemaakt, zodat de eerste paal direct in het nieuwe jaar de grond in kan. Conform planning zullen de eerste bewoners al in december 2014 hun intrek kunnen nemen. Tom en Judith zullen vanaf het voorjaar hun zorgteam gaan werven, bestaande uit zorgverleners die uitstekend in staat zijn de persoonlijke, gepassioneerde zorg te bieden die Van Hollant de bewoners van de zorgvilla belooft.

De voortgang van de bouw en personeelswerving zijn nauwlettend te volgen op de website www.vanhollant.nl en middels Facebook, Twitter en LinkedIn. Bovendien beantwoorden Tom en Judith graag alle vragen via email info@vanhollant.nl of telefoon (06) 47 84 39 78.