PERSBERICHT: Bouw Zorgvilla Craenenbroeck officieel van start

PERSBERICHT: Bouw Zorgvilla Craenenbroeck officieel van start

PERSBERICHT

21 januari 2014

Bouw Zorgvilla Craenenbroeck officieel van start

Heiloo – Na een lange periode van intensieve voorbereiding is dinsdag de bouw van zorgvilla Craenenbroeck officieel van start gegaan. De particuliere zorginstelling Van Hollant bouwt de komende maanden een luxe complex met 29 zorgappartementen in Heiloo. Zorgondernemers Tom en Judith Veldt zullen in december 2014 de deuren openen, waarna de eerste bewoners de zorgvilla kunnen betrekken.

“Dinsdagochtend om 9.00 uur is onder toeziend oog van de gemeenteambtenaar de eerste heipaal gedraaid,” aldus Tom Veldt. De afgelopen maanden lieten zich kenmerken door opeenvolgende archeologische onderzoeken, waartoe de gemeente verplichtte als gevolg van unieke archeologische vondsten. Tom vertelt dat het “tot het laatste moment spannend was of de bouwkavel daadwerkelijk vrijgegeven zou worden en we eindelijk konden starten met de bouw”. Judith: “Helaas maakte dat het ook onmogelijk om er een waardig en officieel moment van te maken. Het liefst hadden we er een aantal genodigden bij gehad”. Dinsdagmorgen kwam, op het laatste moment, dan eindelijk het verlossende bericht.

Officieel moment
Het officiële moment waarop alsnog stil wordt gestaan bij het starten van de bouw, zal over enkele weken plaats vinden, wanneer de vloer van de begane grond gestort is. De uitnodigingen zullen de deur uitgaan voor het leggen van de eerste steen. Tom: “Dat heeft als bijkomend voordeel dat we dan niet meer in de prut staan, maar op de betonnen vloer. Na de archeologische opgravingen en de regen is het namelijk een onbegaanbare modderpoel geworden.”

Op de website www.vanhollant.nl en op de Van Hollant-Facebookpagina staat inmiddels een uitgebreid fotoverslag van het officieuze moment. Middels de website en Facebook kan men de bouw nauwlettend volgen. Van de bouw wordt onder andere middels fotoverslagen en wekelijkse updates verslag gedaan. De ontwikkelingen op de bouwplaats en officiële uitnodigingen worden gecommuniceerd middels de Van Hollant nieuwsbrief, die de komende periode regelmatiger zal verschijnen.

Eerste bewoners
Vanaf eind 2014 biedt Van Hollant persoonlijke 24-uurs zorg in de luxe zorgvilla Craenenbroeck. De ruime appartementen, voorzien van alle faciliteiten, blijken zeer in trek. Een groot aantal appartementen staat reeds in optie en zal, nu de bouwplanning concreet is, in een definitief contract worden omgezet. De werving van medewerkers zal medio april starten.