Onze fysiotherapeut scoort uitzonderlijk hoog op tevredenheid: 9,3

Onze fysiotherapeut scoort uitzonderlijk hoog op tevredenheid: 9,3

Gepast trots zijn wij op onze fysiopartner Fysioxpert. Nadat zij vorig jaar een 9,1 scoorden op patiënt tevredenheid, hebben zij er afgelopen jaar nog een schepje bovenop gedaan en hebben zij een 9,3 gescoord. 

Op basis van het tevredenheidsonderzoek dat is verricht door de organisatie Qualizorg heeft de fysiopraktijk als één van zeer weinige praktijken in Nederland het exclusieve uitmuntend-keurmerk ontvangen met 5 sterren. Met de prachtige beoordeling van 9,3 dingt Fysioxpert zelfs mee naar de landelijke titel praktijk van het jaar.

Over Fysioxpert & Van Hollant:

Van Hollant Craenenbroeck-partner Fysioxpert is een fysiotherapie praktijk welke sinds 1999 is gevestigd op de Bergeonstraat 32 in Heiloo. In 2011 is de praktijk volledig verbouwd en uitgebreid waardoor er een moderne oefenzaal en meerdere behandelruimtes aanwezig. In de lichte en ruime praktijk heerst een fijne sfeer waarbij klantvriendelijkheid en kwaliteit op de eerste plaats staan.

Sportfysiotherapie, manuele therapie, oedeem fysiotherapie, oncologische revalidatie en medische trainingen worden verzorgd in de moderne en volledig uitgeruste praktijk.

Ook behandelingen aan huis worden gegeven. Zo komen de fysiotherapeuten met veel plezier in Zorgvilla Van Hollant Craenenbroeck. Samen met de patiënten stellen we een behandeldoel en behandelplan samen waarbij we samen werken aan het doelmatig behandelen van de klachten. Dit kan op de kamer van de bewoner en/of in de fysioruimte.

Fysioxpert is aangesloten bij verschillende netwerken; Rugnetwerk, Netwerk Orthopedie, Claudicationetwerk en het Netwerk Oncologische Zorg (i.o) Hierbij wordt er nauw samengewerkt met de specialisten, case managers en andere gespecialiseerde zorgverleners zodat er zo doelgericht mogelijk behandeld kan worden.

www.fysioxpert.nl