Mooie ontwikkelingen

Mooie ontwikkelingen

Mooie ontwikkelingen. Wat een prachtig nieuws hebben we deze week kregen. Onze eerste bewoners kunnen gaan inhuizen per 2 januari 2023. Zoals ik al vaker heb geschreven gaan we starten met 16 appartementen. Dat betreft zo’n 21 bewoners.

We zijn nu druk bezig om de collega’s te informeren die vanaf januari gaan starten in zorgvilla Bestevaer. Hier volgen namelijk nog de arbeidsvoorwaardengesprekken mee. Deze vinden de aankomende week plaats. 

Daarnaast maken we alvast ons plaatje compleet voor het eerste half jaar van 2023. Steeds een aantal bewoners en dus ook collega’s meer aanwezig in de Zorgvilla. Met deze fasering borgen wij onze hoge kwaliteit van zorg en dienstverlening gedurende de startfase.

Passie in de keuken

Onze chef-koks, Paul en Mark, zullen vanaf het begin het culinaire gedeelte op zich nemen. Zij hebben samen zoveel passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft dat ik daar het volste vertrouwen in heb.

Als je met deze twee mannen praat dan spat het enthousiasme ervan af. Ook voor Paul en Mark wordt het natuurlijk even wennen. Hoe goed we ook voorbereiden, de startfase zal ook voor hun de nodige uitdagingen met zich meebrengen.

Mooie ontwikkelingen 

Om de start zo voorspoedig als mogelijk te laten verlopen denken ook zij actief mee in het aanschaffen van keukenmaterialen en klein goed. Gelukkig zijn zij ook creatief en flexibel want het kan haast niet anders dan dat er een keer wordt misgegrepen bij de start. Dat wordt dan dus snel op de fiets of in de auto springen om snel wat bij de winkel te halen. Niet in de paniek schieten maar in de actie stand. En dan alsnog heerlijke gerechten op tafel serveren. Ik heb alle vertrouwen in deze mooie ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht

Om maar bij mooie ontwikkelingen te blijven; de interesse voor wonen in de Zaanse zorgvilla lijkt steeds maar groter te worden. En omdat wij het belangrijk vinden onze persoonlijke aandacht te geven iedere potentiële bewoner, heeft de grote interesse nog heel wat voeten in de aarde om het begeleiden van hen goed te plannen en te organiseren.

We hebben nu nog een paar zorgappartementen vrij en er komen veel verzoeken binnen voor een huisbezoek. Daar geven Judith en ik graag gehoor aan want in een persoonlijk gesprek kunnen we samen goed inschatten of het wonen in zorgvilla Bestevaer is wat de bewoner verwacht en of dit passend is. Dit is altijd maatwerk.

Open dag

Richting het einde van dit jaar volgt er nog een open dag in de Zorgvilla. Hier ga ik jullie tijdig van op de hoogte brengen zodra er een datum bekend is. Dan is de villa nagenoeg klaar en kan eindelijk worden genoten van de sfeer zoals wij die in villa Bestevaer neer gaan zetten. Warm, vriendelijk, respectvol en gastvrij met een grote dosis humor en woon-en werk plezier.

Kijk, dát zijn mooie ontwikkelingen. Voel je welkom bij ons.

Inge Blom – Locatiemanager zorgvilla Bestevaer