Koningsbanket in zorgvilla Craenenbroeck

Koningsbanket in zorgvilla Craenenbroeck

’s Morgens gonsde het al door de villa. Hoe zou het koningsbanket vanavond zijn, wat zal ik aantrekken en belangrijk: doe ik de hoed wél of níet op?!

Met Koningsdag in het vooruitzicht werd op ‘Koningsavond’ in zorgvilla Craenenbroeck een heus Koningsbanket georganiseerd, met als hoofdgasten het Koninklijk paar. Althans, helaas moesten ze zich voorbereiden op het bezoek aan Groningen, maar hadden zij heel goede vervangers gestuurd.

De lakeien en hofdames heetten alle bewoners officieel welkom bij de entree, waarna men met het Koninklijk paar op de foto mocht gaan. Hierna met een heerlijk drankje geproost op de verjaardag van onze Koning.

De voorzitter van de cliëntenraad adviseerde het Koninklijk paar tijdens zijn speech zich op tijd in te schrijven voor ‘Paleis Craenenbroeck’ in verband met de bestaande wachtlijst. Tenslotte volgde er nog een woord van de Koning en Koningin zelf, alvorens er een heerlijk diner werd geserveerd.

Op Koningsdag zelf, tijdens de koffie, werd er onder het genot van oranjegebak heerlijk nagepraat terwijl we kijken hoe de festiviteiten in Groningen verlopen.

We hebben genoten en gelachen. Het was in zorgvilla Craenenbroeck een bijzondere Koningsavond en Koningsdag!