Goed voor een ander zorgen door goed voor jezelf te zorgen.

Goed voor een ander zorgen door goed voor jezelf te zorgen.

Er zijn collega’s die behoefte hebben aan een regelmatige borrel met het team. Andere zijn liever actief met elkaar bezig tijdens de wekelijkse bootcamps die worden verzorgd door een oud-collega. Er is ook een groep die de voorkeur geeft aan de wekelijkse yogalessenEn, last but not least, is er een groep die overal bij aanwezig is.

Onlangs sloot ik aan bij de yoga klas en kwam ik heerlijk tot rust. Ik rekte en stretchte alle spieren en ontspande tot op een nivo dat ik als meer dan heerlijk heb ervaren. De avond erna heb ik meegedaan aan de bootcamp. En daar heb ik nog een paar dagen van na mogen genieten.. Spierpijn… maar wat is het leuk omdit met collega’s te doen. Geinen, elkaar motiveren en daarna moe maar voldaan weer naar huis.

En er zijn ook alweer veel aanmeldingen voor het uitje met een activiteit, gevolgd door een lekker etentje (en wellicht een drankje erbij..) dat is georganiseerd door één van de collega’s. Wat is het fijn om met een team collega’s te werken die het leuk vinden om naast samen werken ook samen te sporten, te ontspannen en activiteiten te ondernemen.

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk, een goede balans op het werk tussen werk en ontspannen met collega’s ook. En de napret krijg je er ook nog bij. De opmerkingen van collega’s als ik de trap oploop met spierpijn..

Zoals ik graag zeg: ”je kunt alleen goed voor een ander zorgen als je ook voor jezelf zorgt.. en door hetontspannen en inspannen in balans te houden zorg je goed voor je lichaam en goed voor je geest.