Geweldige nieuwe collega’s

Geweldige nieuwe collega’s

De nieuwe zorgvilla in Assendelft heeft verrassend veel animo qua sollicitanten. Het zijn veel leuke, deskundige, enthousiaste mensen die graag al bij de start onderdeel willen zijn van deze zorgvilla. Daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee. Zowel de zorgvacatures als die voor de rest van het team kunnen we vullen met geweldige nieuwe collega’s.

Naast zorgvilla Bestevaer in Assendelft is er óók in Heiloo een heel leuke zorgvilla om werkzaam te zijn. Zorgvilla Craenenbroeck, die raakt bijna ondergesneeuwd door het enthousiasme voor Zorgvilla Bestevaer.

Geweldige nieuwe collega’s Verzorgende IG of Verpleegkundige 

Op dit moment is er in het zorgteam van zorgvilla Craenenbroeck ruimte voor een Verzorgende IG of verpleegkundige.

Wij zoeken nadrukkelijk naar positieve, gezellige, deskundige, leuke, blije en enthousiaste mensen. Mensen die graag in oplossingen denken en die bij een uitdaging denken: “hé, wat leuk, dat ga ik eens even aanpakken en oplossen”.

Mensen die van positiviteit in het team houden. Die bereid zijn om elke dag een stapje harder te zetten om voor de bewoners, de collega’s en voor zichzelf een mooie dag te maken. De vacatures zijn voor alle diensten, het aantal uren kan in overleg.

Wordt jij ook onze geweldige nieuwe collega?

Hebben we je met deze tekst geinspireerd om de telefoon op te pakken? Of een mail te sturen voor een afspraak om eens onder het genot van een cappuchino, late machiato, kopje thee of een watertje verder te praten over wat wij voor elkaar en vooral voor de bewoners kunnen betekenen? Mail dan naar info@vanhollant.nl of bel naar 072-8510200 (vraag dan naar Angela of Ellen).

Tot snel!

Judith Veldt – Oprichter Van Hollant