Even introduceren: Inge Blom, locatiemanager zorgvilla Bestevaer

Even introduceren: Inge Blom, locatiemanager zorgvilla Bestevaer

Mijn naam is Inge Blom en ik ben sinds 1 mei werkzaam bij Van Hollant als locatiemanager zorgvilla Bestevaer. De situatie waarin ik mij bevind is best wel uniek te noemen. Ik word namelijk de locatiemanager van de nu in aanbouw zijnde zorgvilla Bestevaer in Assendelft. Het lijkt mij leuk om u in een serie blogs een kijkje te geven in de weg naar de opening. Deze opening gaat eind van het jaar plaatsvinden. Ik kan in ieder geval niet wachten. Uiteraard komen er veel zaken bij kijken zonder dat ik daar hiervoor bij stil gestaan had. Een geweldige uitdaging die ik graag met u deel.

Gisteren heb ik samen met Judith een kijkje genomen bij de vordering van de bouw van de stolpboerderij met 30 aanverwante appartementen in Assendelft. Uiteraard ben ik er al meerdere keren naartoe gefietst om aan de buitenkant te kijken hoe het ervoor stond, want mijn nieuwsgierigheid is groot. Maar geloof me, zodra je naar binnen stapt en de werkelijke grootte op je in kunt laten werken word je alleen maar enthousiaster.

Hier wordt een mens blij van

Het was een wirwar van allemaal mensen die druk doende waren om alles op elkaar af te stemmen en keihard aan het werk waren. Het geeft toch een heel ander beeld dan dat je alles vanaf de plattegronden ziet. Zo zag ik wel dat de entree breed wordt maar dat die ook nog gaat uitkijken op de mooie binnentuin straks dat was wel een mooie verrassing. De tuin is nu nog één grote bouwplaats met steigers, opslag en auto’s maar dat komt allemaal goed.

Wat me verder nog opviel zijn de prachtige grote ramen waardoor er heel veel lichtinval door het hele pand naar binnen komt. De serre/salon die aan de tuin grenst wordt werkelijk prachtig want tussen alle bouwmaterialen en reeds geleverde spullen door, zijn de muren en contouren al goed zichtbaar. Hier wordt een mens blij van.

Heerlijk wonen en werken

Judith en ik waren een beetje op de acrobatische toer. Klauterend over een smal trapje, over steigers en hinkend tussen alle vloerverwarmingskabels door hebben we toch mooi alles kunnen zien.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik me heel erg verheug om als locatiemanager zorgvilla Bestevaer straks bewoners welkom te kunnen gaan heten en met een fijn zorgteam te kunnen gaan samenwerken. Zo wordt het heerlijk wonen en werken in de villa.

Een villa waar we met elkaar heel trots op gaan zijn.

Mijn eerste week sluit ik af met een grote glimlach en blij dat ik mijn droom straks verder kan gaan verwezenlijken.