Een nieuwe villa in Assendelft

Een nieuwe villa in Assendelft

Zoals u wellicht heeft vernomen gaat Van Hollant in Assendelft een tweede zorgvilla bouwen en exploiteren. Hoe is deze villa in Assendelft eigenlijk tot stand gekomen? We lichten het graag nader toe:

Na de opening van Craenenbroeck bleek, nadat we al gauw de volledige bezetting vol hadden, dat er al snel een wachtlijst ontstond. Hiermee werd duidelijk dat er inderdaad veel behoefte is aan een woonomgeving met dienstverlening, gastvrijheid, goede zorg en vooral bewonersgerichtheid. Onze wens om een tweede locatie te openen werd concreet en de zoektocht naar de juiste locatie kon beginnen. Bereikbaarheid, rust, parkeergelegenheid en bijvoorbeeld voorzieningen in de buurt, zijn onmisbare factoren. Daarnaast dient de locatie de juiste gemeentelijke ‘bestemming’ te hebben of er moet een mogelijkheid zijn om de bestemming te wijzigen.

Via LinkedIn (een zakelijk online netwerk) kwam Tom in aanraking met een project ontwikkelaar die een mogelijkheid in Assendelft (onder de rook van Zaandam) bood. We hebben vervolgens de beoogde locatie bezocht en de omgeving verkend, diverse gesprekken gevoerd met onder andere de architect, onze wensen doorgenomen, mogelijkheden besproken, materiaalkeuzes gemaakt, en beslissingen genomen over de tuininrichting. We hebben gedurende dit hele traject de bouw van de villa in Heiloo in ons achterhoofd gehouden.

En nu is dan de kogel door de kerk; de zorgvilla aan de Dorpsstraat in Assendelft gaat gebouwd worden! Er zullen nog veel zaken uitgezocht, ontwikkeld en geregeld moeten worden. We hebben er zin in om nogmaals een prettige woonomgeving te realiseren met goede zorg en persoonlijke aandacht. We houden u op de hoogte door middel van gesprekken, blogs, nieuwsbrieven en de Craenenbroecker Courant.