De sfeer in zorgvilla Bestevaer Assendelft

De sfeer in zorgvilla Bestevaer Assendelft

Hierbij weer een blog van mij. Voor deze blog had ik beloofd u mee te nemen in hoe we de sfeer in zorgvilla Bestevaer Assendelft gaan neerzetten. Wat wordt het al mooi hé? Heeft u het gezien op onze Instagram– en Facebook-pagina? Zeker nu de meeste steigers zijn weggehaald krijgen we een steeds beter beeld van de stolpboerderij met zijn aaneengeschakelde appartementen.

Als je binnen bent dan ervaar je echt een immense ruimte. Ik ben ervan overtuigd dat zowel onze bewoners als onze collega’s het hier heel erg naar hun zin gaan krijgen.

Onze bewoners alvast leren kennen

Inmiddels hebben Judith en ik weer een paar huisbezoeken achter de rug. Er staan al een aantal appartementen in optie of voor definitieve huur aangemeld. Ik vind het nu al zo fijn om kennis te maken met mijn toekomstige bewoners.

Dat contact blijven we ook onderhouden richting de opening. En uiteraard daarna. Zo kennen we elkaar alvast een beetje en wordt de overstap richting de villa wat laagdrempeliger. Leuk detail: bij één van onze huisbezoeken kwam ik een mevrouw met haar dochter tegen die ik al vele jaren niet gezien had. Mevrouw wil heel graag straks bij mij in de villa komen wonen. Hoe leuk is dit. Toch een beetje ons kent ons.

De sfeer in zorgvilla Bestevaer Assendelft

Tijdens de huisbezoeken hebben we het uiteraard ook over hoe de villa er straks uit komt zien. Hoe wordt de sfeer in zorgvilla Bestevaer Assendelft? Buiten kan iedereen nu wel een voorstelling maken, maar het gaat voor bewoners vooral ook om de binnenkant natuurlijk. Nou, en ik kan dan niet anders dan vol trots vertellen hoe mooi het wel niet gaat worden. Alles is mooi op elkaar afgestemd.

De vloeren zijn door de hele villa drempelloos en in houtstijl. In de gangen komen diverse mooie zitjes met luxe fauteuils, bankjes en (salon)tafels. Deze gangen zijn niet ellenlang, maar hebben hoekjes, welke worden voorzien van mooie schilderijen en kunst aan de wand. Én heel belangrijk: er is veel natuurlijke lichtinval. De hele bouwstijl is hierop aangepast. Dit kun je aan de buitenkant al waarnemen maar binnen ervaar je dat nog veel meer. Verder komen er mooie lampen aan de plafonds en waar nodig zorgen we voor sfeerverlichting. 

In de Tuinkamer komt een mooie open haard. Hier is iedereen de hele dag welkom om een kopje koffie, thee, vruchtensap, een wijntje of frisdrank te komen drinken. Of van een heerlijke maaltijd te komen genieten bereid door onze koks. Uiteraard staan er iedere week verse bloemen op de tafels en voorzien we de villa van veel planten. Hopelijk geeft dit u een goed idee van de te verwachten sfeer in zorgvilla Bestevaer Assendelft?

Zoveel mooier

Zelf verheug ik me nu al op onze ontmoetingen. Want gewoon even een praatje met elkaar maken en aandacht voor elkaar hebben daar hecht ik veel waarde aan. Er zijn voor- en met elkaar. Samen zorgen voor een gezellige sfeer. Met elkaar kun je alles zoveel mooier maken…

In mijn volgende blog wil ik jullie meenemen in de faciliteiten die er zoal komen in de villa.

Inge Blom – Locatiemanager zorgvilla Bestevaer Assendelft