De puntjes op de i

De puntjes op de i

Goh, en dan begint het echt op te schieten. We werken al aan de puntjes op de i en ik realiseer mij dat ik over een kleine maand niet meer iedere keer naar Heiloo hoef te rijden voor mijn werkzaamheden. Vanaf dan ga ik het grote avontuur vanuit mijn spiksplinternieuwe werkplek in Assendelft voortzetten. 

De naam Bestevaer pronkt inmiddels aan de gevel van de zorgvilla en nodigt nu al uit om naar binnen te gaan. Helaas duurt dat nog heel even want er wordt druk gewerkt om alles af te ronden en de puntjes op de i te zetten.

De boost van de laatste loodjes

En is er niet zoiets als: de laatste loodjes…? Nou inderdaad, dat is ook nu het geval. We zijn met elkaar echte duizendpoten die super flexibel zijn en van alles en nog wat aan het organiseren en regelen zijn. Dat vraagt om veel afstemming en gezamenlijk denkvermogen maar geeft iedere keer een enorme boost zodra we tot een mooi resultaat zijn gekomen.

Hulde aan Lafeurney, de uitvoerder gedurende de bouw van de zorgvilla, want die man is echt goud waard. Samen met alle andere mensen natuurlijk, die keihard werken om alles tot in de puntjes en op tijd en naar wens af te krijgen. Want 2 januari komen de bewoners van de eerste 16 zorgappartementen al bij ons wonen. En ook voor deze bewoners is het een rollercoaster van veel geregel en voorbereiden op een nieuwe fase.

De puntjes op de i 

Daarnaast lopen de aanvragen voor de brochures en de huisbezoeken ook gewoon door. Dat is super fijn want zo hebben we weer de gelegenheid om met de volgende potentiële bewoners een mooi appartement uit te zoeken.

Het samenstellen van het woon-/zorgpakket is voor iedere toekomstig bewoner steeds maatwerk. Ook hierin besteden we veel aandacht aan de puntjes op de i. Daarom doen we het vullen van de zorgappartementen, zoals al bekend, gefaseerd zodat we ruim voldoende tijd en aandacht aan onze bewoners kunnen schenken vanaf het moment van inhuizing. De volgende fase bewoners zal de zorgvilla dan ook pas vanaf februari betrekken.

Nieuwe collega’s 

Voor onze eerste groep collega’s die gaan starten in januari staan de rondleiding, kennismaking met elkaar en uiteraard een lekker diner gemaakt door onze chef koks al gepland. Een mooi nieuw begin om er met elkaar een droomvilla van te maken waar het heerlijk werken is.

Er komen nog steeds aanmeldingen binnen van sollicitanten. Dat is helemaal geweldig want we blijven de teams de komende periode nog steeds uitbreiden. De sollicitatiegesprekken blijven ook doorlopen. Schroom dus niet en reageer gewoon want wie weet ben je straks toch één van onze nieuwe collega’s.

Even voorstellen: kapster Chantal

Tenslotte wil ik deze week nog onze kapster Chantal aan jullie voorstellen. Zij komt onze beautysalon versterken. Onderstaand heeft zij zelf een korte introductie voor u geschreven:

Kapster Chantal - zorgvilla Bestevaer Assendelft

Goedemorgen allemaal.

Graag wil ik mij even voorstellen aan jullie.

Ik ben Chantal en een echte geboren en getogen Assendelftse.

Ook hier aan de Dorpsstraat heb ik al ruim 20 jaar mijn eigen kapsalon.

Het lijkt mij een eer om gezellig in deze mooie setting u nog mooier te mogen maken.

Ik kijk er naar uit om u allen te ontmoeten.

Graag tot ziens.

Chantal

Dit was mijn blog weer voor deze week. Graag tot volgende week!

Inge Blom – Locatiemanager zorgvilla Bestevaer Assendelft