Burgemeester Hans Romeyn op de Craenenbroecker koffie

Burgemeester Hans Romeyn op de Craenenbroecker koffie

We hadden speciaal bezoek in zorgvilla Craenenbroeck. Dit naar aanleiding van een bericht op onze Facebook-pagina over ons dagelijks gezamenlijke koffie-ritueel: De bewoners en de collega’s drinken iedere dag gezellig met zijn allen een kopje koffie. Lekker bijkletsen, de aanstaande dag doornemen en plannen maken. Het bericht werd gelezen door één van onze trouwe volgers, de burgemeester van Heiloo: Hans Romeyn. En de burgemeester vond het koffie-ritueel zo leuk dat hij direct liet weten graag eens een ‘bakje koffie’ mee te drinken!

De Burgemeester voegde de daad bij het woord en dronk afgelopen week gezellig een kopje koffie, samen met onze bewoners en de collega’s. Burgemeester Romeyn heeft uitgebreid de tijd genomen om met iedereen kennis te maken en onder het genot van een kopje Craenenbroecker koffie en een gebakje gezellig mee te kletsen over het wel en wee in de zorgvilla, midden in ‘zijn dorp’ Heiloo.

De burgemeester was erg enthousiast over het bezoek en liet op twitter weten heel blij te zijn dat ook de bewoners het in de zorgvilla zo goed naar hun zin hebben.

Het was niet de eerste keer dat de burgemeester een bezoek aan Craenenbroeck bracht. De burgemeester van Heiloo is al tijden een groot ambassadeur van Van Hollant en heeft tijdens de bouw al zijn betrokkenheid laten blijken. Van Hollant heeft in de jaren van voorbereiding veel te danken aan de burgemeester. Hij heeft veel deuren voor ons geopend en zijn enthousiasme nooit onder stoelen of banken gestoken. Het is geweldig om te zien hoe Burgemeester Romeyn Heiloose initiatieven niet alleen op een voetstuk plaatst, maar ook toonbaar betrokken blijft.