Zorgvilla Van Hollant Craenenbroeck Heiloo

Verzorgd wonen, vrij leven

Van Hollant particuliere woonzorg is het alternatief voor de reguliere verzorgings- en verpleeghuizen. Een plek waar u zelfstandig, in uw eigen appartement, in een zorgzame én verzorgde omgeving kunt wonen. Een echt ‘thuis’, maar wel met de veiligheid en de zekerheid van 24 uur per dag zorgaanwezigheid.

U kunt te allen tijde rekenen op de zorg die u wenst. Wanneer zich wijzigingen voordoen in uw gezondheidssituatie, passen wij de zorg aan uw behoefte aan. Dat zorgt ervoor dat u altijd in uw eigen appartement kunt blijven wonen, met of zonder uw partner. Want uw partner is uiteraard meer dan welkom in onze zorgvilla, zowel indien slechts één van beide partners een zorgvraag heeft als wanneer beiden een zorgvraag hebben.

De kernwaarden binnen onze dienstverlening zijn: gastvrijheid, zorg met aandacht, keuzevrijheid, privacy, wonen in een inspirerende omgeving en vooral: wonen en leven, zoals u dat wenst.

Samen met ons vaste team van betrokken zorgmedewerkers, de chef-kok, de medewerkers van de huishouding en de gastvrouwen, verzekeren wij u dat het u aan helemaal niets ontbreekt. Het motto van Van Hollant: Verzorgd wonen, vrij leven!

Een echt thuis, met de veiligheid van 24 uur per dag zorgaanwezigheid
Welkom, kom binnen!

Onze zorgvilla's

De bewoner staat centraal

Onze dienstverlening

Bewoners en naasten aan het woord

Referenties

Na een beroerte kon mijn vader niet meer in zijn huis blijven wonen. In overleg met de verpleging, de verzorging, de activiteiten begeleiding en de keuken is er alles aan gedaan om het leven van mijn vader zo in te richten dat hij ondanks zijn beperkingen een goede tijd heeft gehad. Veel aandacht en tijd voor de bewoners. Verder is Craenenbroeck een prachtige villa met mooie ruime kamers een heerlijke tuin, mogelijkheden om te sporten, te wandelen in de buurt. Er zijn diverse activiteiten voor de bewoners. Als familie voel je je welkom, er is een ruime tuinkamer waar plek is voor iedereen, je kan ook mee eten, er wordt heerlijk gekookt! Er is ook een logeerkamer voor familieleden. We hebben overal gebruik van kunnen maken. Best team van Craenenbroeck, dank jullie wel!

9 feb 2018

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf middels onze nieuwsbrief op de hoogte van de beschikbaarheid, nieuws, activiteiten en andere ontwikkelingen.

Brochure aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een van onze villa’s? Vraag gerust een brochure aan om alles even rustig na te lezen.

Rondleiding aanvragen

Wilt u één van onze villa’s van binnen zien? Wij ontvangen u graag voor een kopje koffie en een rondleiding.

Nieuws & ontwikkelingen

Blog

Op onze blog kunt u het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen rond Van Hollant volgen, kennismaken met ons team, verslagen lezen over activiteiten en veel meer...

Contact informatie

Neem contact
met ons op:

Hoofdkantoor

Kennemerstraatweg 229, 1851 NA  Heiloo

Telefoon

(06) 22 98 04 29